DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

AnkSOFT nasil bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anksoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 540
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bugün ödemeyi gerçekleştirdim ve 24 saat içerisinde hazır olacağını söylediler. İşleriyle yakından alakalılar diğer bilişimciler gibi değiller. Aralarında bana denk gelen biri oldu, büyük bir sorun değil sadece geç cevap verdi. Yoksa bilerek saçma sapan sorular sormama rağmen verdikleri cevaplar harikaydı. Yukarıda okudum da server filesleri sağlam değil demiş biri. Kesinlikle hayır. Tr ye en yakın ve kaliteli server files burda. Adım gibi eminim. Aylardır vps kiralamak için adam akıllı bilişim sistemi aramaktaydım ve 1 aydır sadece bu site üzerinde araştırma yapmaktaydım. Kesinlikle 1 tane bile kötü yorum göremedim. Kötü yorum göremedim desem yalan olur aslında gördüm ama asılsız yorumlar. Herşey için teşekkür ederim. Anksoft... Öncelikle diğerleri gibi olmayıp herkesi adam yerine koyduğun için.. Allah hayırlı bol kazanç nasip etsin..

bu arada pvp serverim ::
http://metin31.mt2oyun.com/

herkesi beklerim...

Bugün ödemeyi gerçekleştirdim ve 24 saat içerisinde hazır olacağını söylediler. İşleriyle yakından alakalılar diğer bilişimciler gibi değiller. Aralarında bana denk gelen biri oldu, büyük bir sorun değil sadece geç cevap verdi. Yoksa bilerek saçma sapan sorular sormama rağmen verdikleri cevaplar harikaydı. Yukarıda okudum da server filesleri sağlam değil demiş biri. Kesinlikle hayır. Tr ye en yakın ve kaliteli server files burda. Adım gibi eminim. Aylardır vps kiralamak için adam akıllı bilişim sistemi aramaktaydım ve 1 aydır sadece bu site üzerinde araştırma yapmaktaydım. Kesinlikle 1 tane bile kötü yorum göremedim. Kötü yorum göremedim desem yalan olur aslında gördüm ama asılsız yorumlar. Herşey için teşekkür ederim. Anksoft... Öncelikle diğerleri gibi olmayıp herkesi adam yerine koyduğun için.. Allah hayırlı bol kazanç nasip etsin..

Pvp serverime beklerim herkesi metin31.mt2oyun.com

Bence almayın ben aldım 2 defa serverim kapandı koruma yok ilgi yok files berbat almayın bence

Merak ediyorum mesaj sayınız 2 acaba hangi hesap size ait ?

bu yorumu yapiyorsunuz peki elinizde herhangi bir kanıt varmı ?

Bu yorumu yapiyorsunuz neye dayanarak yaptiğini açıklarmısınız ?

Bu yorumu yapiyorsunuzda Bizden herhangi bir hizmet aldınızmı ?

Bu yorumu yapiyorsunuzda Bizimle iletişime geçtinizmi ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri