HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Anksoftu tanıdıkdan Sonra Hiçbir Bilişimi gözünüz görmek istemeyecek. İlgide Alakada Destekde Her konuda 1 numaralar. Onlardan o kadar cok sey istedim ki hani kendim bile kendime yeter artık dedim ama onlar hep saygıyla hep sevgiyle yaklaştı ve her isteğimi yerine getirdi. Kendilerine teşekkürlerimi borc biliyorum ve bu kadar ilgi alakaya istedikleri ücreti az görüyorum. Herzaman ilk ve tek tercihim ANKSOFT'tur kesinlikle tavsiye ederim siz isteyin yatıp uyuyun anksoft bizlere hizmet verebilmek için uyumuyor
Özellikle İbrahim Taha Ç. bey ellerinizden öperim tekrar ve tekrar teşekkürler.
Özellikle İbrahim Taha Ç. bey ellerinizden öperim tekrar ve tekrar teşekkürler.Merhaba ,
Emirhan Bey Biz teşşekür ederiz. İlginiz ve güzel yorumlarınız için
Emirhan Bey Biz teşşekür ederiz. İlginiz ve güzel yorumlarınız için

Oyun içi ve dışı yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum hızlı destek sistemi ve canlı destek sistemindeki yardımları beni mutlu etmeye yaradı. Bir oyuncunun istediği destek ve hizmet anlayışıdır bunu sağlayan Anksoft Çok Teşekkür ediyorum Allah razı olsun hocam hayırlı çalışmalar.
Oyun içi ve dışı yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum hızlı destek sistemi ve canlı destek sistemindeki yardımları beni mutlu etmeye yaradı. Bir oyuncunun istediği destek ve hizmet anlayışıdır bunu sağlayan Anksoft Çok Teşekkür ediyorum Allah razı olsun hocam hayırlı çalışmalar.
Yorumunuz için teşekkür ederiz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)