HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kapadokyonetwork naıl bilirsiniz?
Konu Başlıngındada Soruldugu Gibi KapadokyoNetwork Guvenli mi ?
Bu Konu Başlıgında Sadece Evet Veya Hayır Denılıecegı ıcın Bızımde arkadaslarımında Sızden sunucu alarak Cektıgımız Çileleri ve Sterstlerı bıldıgımız ıcın ,
Sizi asla guvenilir ve işini dogru yapan biri olarak görmemekteyiz. Vede sadece biz de deyil. Turkmmoda Sizden alipda mennun olmayanlarda var gordugum kadariyla ,
Ne filesiniz duzgun ne desteginiz. Sadece Parayi alana kadar ilgili alakadarsiniz. Parayi aldıkdan sonra Ne destek ne ilgi Nede bir cevap !
Bunun İçin Bu konuyu acan arkadasıma tek demem o ki ;
Asla Guvenme ! Asla Parani yatırma ! Asla Tavsie Etmiyorum !
Fakat Cogu ınsan neyın ne oldugunu bılebılecek kadar bilgili ve tecrubeli.
Bunun için ben kendi ve sizinle calisip magdur duruma dusen arkadaslarım adına guvenilir olup olmamaniz adina acılmıs bu konuda tek diyecegim budur.
Eyer Burdan Bir Sunucu Aldıysan;
"BİR BARDAK SOGUK SU İÇ"
İyi Forumlar Dilerim , Gecmiş Olsun Kardeşim.
Not: İnanmayan veya Aksini Söyleyenler var ise 1GB Sunucu Kıralayin Ve Sonuclarını Yasarak Görun. Yazık olan Tek Sey : Paraniz ve Zamanınız olucaktır.
Denemesi Size Kalmiş. Guvenilir diyorsaniz Alın Kullanın Görun ! Bana İnanmayanlarada Diyecegim Tek söz bu !
yanii??
sonuc?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)