HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar yarın MT2SOFT'tan 1gb metin2 server almayı dusunuyorum sizce almalımıyım yoksa başka bilişimleri araştırayımmı?
Kardeşim FiberDizayn
Sana oneriyorum islerini yapan iyi bir bilişim seni yüz üstü bırakmaz ben aldım memnunum ticketelere anında cevap veriyorlar
Sana oneriyorum islerini yapan iyi bir bilişim seni yüz üstü bırakmaz ben aldım memnunum ticketelere anında cevap veriyorlar
Arkadaşlar yarın MT2SOFT'tan 1gb metin2 server almayı dusunuyorum sizce almalımıyım yoksa başka bilişimleri araştırayımmı?
Bence Onlara Vereceğiniz Parayı Bir Dilenciye Verin Bari Sevap Kazanın .
Çabuk Dolandırılmayın .. !
Saygılarımla ALİ GUZEL
Sitemizde Canlı Destek Bulunmakta , Canlı Desteğe Gelip Görüşebilirsiniz Bizimle, veya Telefonla ,
telefon : 0534 845 49 50
ustam sen bunları dinleme bunların amacı kendilerine müşteri çekmekArkadaşlar yarın MT2SOFT'tan 1gb metin2 server almayı dusunuyorum sizce almalımıyım yoksa başka bilişimleri araştırayımmı?
sen en iyisi ordan sw alan bir arkadaş bul ona sor.Bence Onlara Vereceğiniz Parayı Bir Dilenciye Verin Bari Sevap Kazanın .
Çabuk Dolandırılmayın .. !
Saygılarımla ALİ GUZEL
Sitemizde Canlı Destek Bulunmakta , Canlı Desteğe Gelip Görüşebilirsiniz Bizimle, veya Telefonla ,
telefon : 0534 845 49 50
Daha rankın yok belliki ys belgen bile yok gelmiş burda konuda prim cekmeye calısıyosun bizden server aldındamı dolandırıldın ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)