Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
rubinumun eski serverleri güzeldi güzel iş çıkaracaklarından şüphem yok
Orasından benim de şüphem yok ama oyuncu kitlesi nasıl bir tepki verecek, ne kadar online ile açılış bekliyor, oyuncuları sıkacak zorlukta bir yapı mı yoksa daha keyifli bir oyun mu olacak merak ettiğim konular bunlar.rubinumun eski serverleri güzeldi güzel iş çıkaracaklarından şüphem yok
10 - 15 levele kadar oynadım bıraktım. Oyunda nesneden çekilmesi gereken çok şey var. Tamam cesaret pelerini, belli bir seviyeye kadar efsunlar vesaire metinlerden düşüyor anladık ama binekler, yüzükler vesaire alınmadan oyun ne kadar ilerler bilemiyorum. Benim için nesne itemleri süresini dondurma olmadığı sürece oyun her zaman pay2win kalacak. Biri bunu yapmaya cesaret ettiği an işler değişir. O zamana kadar rdr parası yatırsan sınırsız adam edemediğin çar pay2windir.
10 - 15 levele kadar oynadım bıraktım. Oyunda nesneden çekilmesi gereken çok şey var. Tamam cesaret pelerini, belli bir seviyeye kadar efsunlar vesaire metinlerden düşüyor anladık ama binekler, yüzükler vesaire alınmadan oyun ne kadar ilerler bilemiyorum. Benim için nesne itemleri süresini dondurma olmadığı sürece oyun her zaman pay2win kalacak. Biri bunu yapmaya cesaret ettiği an işler değişir. O zamana kadar rdr parası yatırsan sınırsız adam edemediğin çar pay2windir.
Sanırım oyunda pek tutmadı gibi bi süre takip ettim ama tam başarım olmadı gibi duruyor. O yüzden başlamadım bile, TR'den devam.
Tr oynasam düzenli botlardım valla nasılsa banlamıyorlarSanırım oyunda pek tutmadı gibi bi süre takip ettim ama tam başarım olmadı gibi duruyor. O yüzden başlamadım bile, TR'den devam.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)