BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

şeytan kulesi hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sanane9999999
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şeytan kulesinde 7.katta bazen hata oluyor gerçek harita hiç çıkmıyor hep sahte çıkıyor sürekli ben günde 2-3 kere kuleye çıkarım en az 1i böyle hatalı çıkar mesela geçen arkadaşla 7.katta 1 saat kaldık 1 saatide geçti belki 30 35 tane sahte harita çıktı ondan sonraki çıkanları saymadım hergün en az 1 defa böyle oluyor 7.kata kadar çıkmak en az 40 dk zaten 5.kat sadece 20 dk diğer 4 kat? 7.katta beklemekte cabası ya çıkarsa düşüncesiyle en az 20-30 dk beklemek oldumu sana boşuna 1 saat hem insanın tekrar çıkası gelmiyo hem 1 saati boşa gidiyor ben az önce 1 saatten fazla kulede kaldım ve 7.katta yine hatalı olduğu için çıkmak zorunda kaldım ss si:
f8nun.png

lütfen düzeltin bunu

200 metinden 5 tane harita çıkardığımı da biliyorum, 50 metinden 20 tane çıkardığımı da. Bu tr de de böyle buglu değil tamamıyla şans meselesi.

Kolay gelsin.

şans meselesiyle hiçbir alakası yok TR de hiç böyle birşeyle karşılaşmadım 40 tane metin kessen 1 tane gerçek harita çıkmazmı? 40tane kestim yine çıkmıyor ch değişip tekrar girince max 7. metinde çıkıyor şansla alakası yok istediğin kadar kes çıkmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri