Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
destek e yazmıştım ama bayram sebebiyle cevap verilemedi galibaadmin'e özel mesaj atmalısın.
şeytan kulesinde 7.katta bazen hata oluyor gerçek harita hiç çıkmıyor hep sahte çıkıyor sürekli ben günde 2-3 kere kuleye çıkarım en az 1i böyle hatalı çıkar mesela geçen arkadaşla 7.katta 1 saat kaldık 1 saatide geçti belki 30 35 tane sahte harita çıktı ondan sonraki çıkanları saymadım hergün en az 1 defa böyle oluyor 7.kata kadar çıkmak en az 40 dk zaten 5.kat sadece 20 dk diğer 4 kat? 7.katta beklemekte cabası ya çıkarsa düşüncesiyle en az 20-30 dk beklemek oldumu sana boşuna 1 saat hem insanın tekrar çıkası gelmiyo hem 1 saati boşa gidiyor ben az önce 1 saatten fazla kulede kaldım ve 7.katta yine hatalı olduğu için çıkmak zorunda kaldım ss si:
![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
lütfen düzeltin bunu
200 metinden 5 tane harita çıkardığımı da biliyorum, 50 metinden 20 tane çıkardığımı da. Bu tr de de böyle buglu değil tamamıyla şans meselesi.
Kolay gelsin.
şans meselesiyle hiçbir alakası yok TR de hiç böyle birşeyle karşılaşmadım 40 tane metin kessen 1 tane gerçek harita çıkmazmı? 40tane kestim yine çıkmıyor ch değişip tekrar girince max 7. metinde çıkıyor şansla alakası yok istediğin kadar kes çıkmıyor
isterseniz 200 metinde keser ss koyarım siz sayı söyleyin kesip ss sini koyucam
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)