Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
şeytan kulesinde 7.katta bazen hata oluyor gerçek harita hiç çıkmıyor hep sahte çıkıyor sürekli ben günde 2-3 kere kuleye çıkarım en az 1i böyle hatalı çıkar mesela geçen arkadaşla 7.katta 1 saat kaldık 1 saatide geçti belki 30 35 tane sahte harita çıktı ondan sonraki çıkanları saymadım hergün en az 1 defa böyle oluyor 7.kata kadar çıkmak en az 40 dk zaten 5.kat sadece 20 dk diğer 4 kat? 7.katta beklemekte cabası ya çıkarsa düşüncesiyle en az 20-30 dk beklemek oldumu sana boşuna 1 saat hem insanın tekrar çıkası gelmiyo hem 1 saati boşa gidiyor ben az önce 1 saatten fazla kulede kaldım ve 7.katta yine hatalı olduğu için çıkmak zorunda kaldım ss si:
lütfen düzeltin bunu
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
lütfen düzeltin bunu
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
şans meselesiyle hiçbir alakası yok TR de hiç böyle birşeyle karşılaşmadım 40 tane metin kessen 1 tane gerçek harita çıkmazmı? 40tane kestim yine çıkmıyor ch değişip tekrar girince max 7. metinde çıkıyor şansla alakası yok istediğin kadar kes çıkmıyor
4 yıl TR oynadım ilk seferinde de harita çıkardığım oldu, cinnet geçirip pot bitene dek kesip çıkaramayıp kuleden geri indiğim de oldu. 2 yılda mmomt2 oynadım. Ancak dediğinizi dikkate alıp, deneme yapacağım ss alıp buraya koyarım ben de gerçi daha bayramdan hemen önce kule yaptım ve çok fazla sayıda harita çıkardım. Eğer oyunda iseniz merkür de bildi verin birlikte çıkalım. Birazdan çıkacağım.
@sanane9999999;
Edit:
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
21 kutu topladım ve açmadan diğer charıma aktardım.
sonra tekrar 4 kutu düşürdüm açtım harita çıkmadı
Tekrar 4 kutu düşürüp aştım harita yine çıkmadı
sonra 1 kutu düşürüp açtım ve harita.
Yani 9 kutu da 1 tane harita çıktı.
Açmadığım diğer 21 kutudan da 1 harita çıktı
Toplamda 30 kutu düşürdüm 2 harita çıktı. Daha öncede denemiştim bir anormallik yok tamamıyla şans meselesi. Konu kapanmıştır.
ya yine 1saatim boşa gitti allah rızası için düzeltin şunu kuleden soğuttunuz beni düzeltin şunu ya
Sana tavsİyem slotlari bİ kenara koy Öle metini kir daha rahat edersin zaten dogrusuda bu k gele
aga milyon kez 9.kata çıkmış adamım son zamanlarda böyle bi hata olmaya başladı o kat buglu oluyo o zaman gerçek metin çıkmıyor metin kırmayı slotları bende biliyorum kuleden inip ch değiştirip tekrar kuleye çıkınca düzeliyor 7.katta doğru anahtar 3.4.5.6 metinde çıkıyor yalnız hata olduğu zaman 40 a yakın metin kessen yine çıkmıyor (DENEDİĞİM İÇİN SÖYLÜYORUM)
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)