Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Slm Arkadaslar
Ben bi Arkadasim icin bedava Char ariyorum.Eger birinde varsa bana mesaj atsin lütfen.Charin Emaili ve Güvenlik sifresi olsursa cok super olur. Simdiden Tsk.
Ben bi Arkadasim icin bedava Char ariyorum.Eger birinde varsa bana mesaj atsin lütfen.Charin Emaili ve Güvenlik sifresi olsursa cok super olur. Simdiden Tsk.
Slm Arkadaslar
görürsün o günü dostum
Ayrıca Mesajındaki Tsk.'nin anlamının olduğunu anlamadım sanma. Millete küfür etmenin anlamı yok. Saygılı ol...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Slm Arkadaslar
Gizli sorusuyla birlikte vereceklerini sanmıyorum :/ Millet o kadar enayi değil.
/edit/ görürsün o günü dostumAyrıca Mesajındaki Tsk.'nin anlamının /edit/ olduğunu anlamadım sanma. Millete küfür etmenin anlamı yok. Saygılı ol...
Bildirildiniz.
Bildirildiniz.
Saolun sizde.. Bu arada bildirimlerin direk olarak bana geldiğini biliyorsunuzdur umarım. Hevesinizi kırmak istemiyorum iyisimi aramaya devam edin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)