InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 hile yapiminda yardim

RaichuST

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
1d 6h
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 8 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
161
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaslar ben uzun zamandir gerek pvp gerek tr hepsinde parali veya parasiz hangi hileyi bulursam kullandim. fakat bu son zamanlarda bedava hile olmaz oldu parali hilelerede guncelleme gelmez oldu bende benim gibi bir suru kisi oldugunu dusunerek neden kendi hilemi yapip bedavaya dagitmiyorum diye dusundum fakat dusunebileceginiz gibi bu minecrafta plugin aramak veya cs server kurmaya filan benzemiyor. ne kadar ararsam ariyayim hicbir ögretici bilgi vesayre bulamadim [1 - 2 tane buldum ama hicbisey anlamadim anlatan kisi anlasilmiyordu]. eger aranizda bilgisi olan bir kisi var ise bana ögretmesini rica ediyorum. bana ulasmak icin discord adresim : Hntstm#9734 yorumlari kontrol edicem fakat formdan cok discordda aktif oldugum icin verdim simdiden tesekkur ederim.

kardeşim piyasada 3 - 4 marka var hile yapan ve sürekli ilgi gerektiren birşey bu bu tip bir yazılımın algoritmasını kurmak 2 - 3 günlük işler değil pointer'ları bulmak güncellemek v.s v.s ve büyük bir pazar kimse sana kolay kolay src vermez bilen kendi yapar satar piyasadaki en kötü hile yazılımı isim vermeyim ama 16.000tl den fazla kazanıyor aylık

kardeşim piyasada 3 - 4 marka var hile yapan ve sürekli ilgi gerektiren birşey bu bu tip bir yazılımın algoritmasını kurmak 2 - 3 günlük işler değil pointer'ları bulmak güncellemek v.s v.s ve büyük bir pazar kimse sana kolay kolay src vermez bilen kendi yapar satar piyasadaki en kötü hile yazılımı isim vermeyim ama 16.000tl den fazla kazanıyor aylık
Reisim ben zaten hazir bisey istemiyorum temel bilgi istedim ve zaten bu satislardan dolayi istedim adam para veriyor en kiytirigi 55 tl ama bagzi yerde kullaniliyor kafalarina eserse guncelleme yapiyorlar hem hop ögrendim 2 gunde hile yaptim demek degil zaten amacimda eger simdi baslamazsam hala benim icin 2 3 gunluk degil kelimeleri sabit durur bi yerden baslamam lazim ki gelisebiliyim degilmi bunu yapanlar analarinin karnindan hile kodluyacam oh bunu yazicam diye cikmadi sonucta zorlayanda yok rica ettim bilen x kisi belki yardim eder diye

arkadaslar ben uzun zamandir gerek pvp gerek tr hepsinde parali veya parasiz hangi hileyi bulursam kullandim. fakat bu son zamanlarda bedava hile olmaz oldu parali hilelerede guncelleme gelmez oldu bende benim gibi bir suru kisi oldugunu dusunerek neden kendi hilemi yapip bedavaya dagitmiyorum diye dusundum fakat dusunebileceginiz gibi bu minecrafta plugin aramak veya cs server kurmaya filan benzemiyor. ne kadar ararsam ariyayim hicbir ögretici bilgi vesayre bulamadim [1 - 2 tane buldum ama hicbisey anlamadim anlatan kisi anlasilmiyordu]. eger aranizda bilgisi olan bir kisi var ise bana ögretmesini rica ediyorum. bana ulasmak icin discord adresim : Hntstm#9734 yorumlari kontrol edicem fakat formdan cok discordda aktif oldugum icin verdim simdiden tesekkur ederim.

biri öğretmezse veya programlama bilgini ilerletemezsen bu işi öğrenemezsin.
öğrensen bile anlayacaksın ki bedavaya dağıtmak aptallık çünkü bizim türk milleti 20 çar açıp bota koyuyo. "item satış sitelerinde" item satarak beleş paylaştığın hileyle paraya para katıyor.
bu işi ya parayla öğrenirsin ya tanıdıkla yada free kaynak kodlarını inceleyerek. ve bi yerden başlayarak.

Son düzenleme:
hocam ben insan sarrafıyım senin kurduğun cümlelerden hile yapmaya yeteneğin olmadığını yazılım bilginin 0 olduğunu ve bu işi yapamayacağını anlıyorum uğraşma

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri