mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Metin2 hile yapiminda yardim

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

hocam ben insan sarrafıyım senin kurduğun cümlelerden hile yapmaya yeteneğin olmadığını yazılım bilginin 0 olduğunu ve bu işi yapamayacağını anlıyorum uğraşma
hemen pes eden turlerden degilim o yuzden böyle ithamlarla hemen birakacak degilim

adamlar ordan para kazanıyor raconu var .biri öğretmezse veya programlama bilgini ilerletemezsen bu işi öğrenemezsin.
öğrensen bile anlayacaksın ki bedavaya dağıtmak aptallık çünkü bizim türk milleti 20 çar açıp bota koyuyo. "item satış sitelerinde" item satarak beleş paylaştığın hileyle paraya para katıyor.
o kadar emek edip o hileyi kodladıktan sonra bedavaya paylaşacak bir kişi bile yok(türk) varsa söyle bilelim.
güncelleme konusuna gelirsek hangi platformdan bahsettiğini bilmiyorum ama hepsi güncelliyo. gecikme süresi olabiliyor ona bişey diyemem.
ama benim yaptığım hilede server 50 kere de güncellense , güncellemeye gerek kalmıyo. paylaşmadım ve bir platformum yok sadece amacım öğrenmek ve başarmaktı ve bana mekatronik müh projeleri için mantık olarak çok şey kattı.
kullandığın telefon çip gibi senin xyz ni belirliyo bu oyundaki hileyle benzer şeyler.
sona gelirsek RexT hocamın tasarladığı hileyi herkese öneriyorum çünkü hergün geliştirmekte ve üstüne bişey katıyor.
bot bilgi paylaşım devri şahsen kapandı artık bilgi paylaşımı olacağını sanmıyorum simhi bile target videosunu kaldırdı.
bu işi ya parayla öğrenirsin ya tanıdıkla yada free kaynak kodlarını inceleyerek. ve bi yerden başlayarak.
illaki öyle bunu inkar etmiyorum ama ben kendim gibi olan bircok parasi olmadigi icin digerleri gibi oynuyup kazanamayanlara bedava hile sunmak istiyorum. bunu daha önceden masyaf yapiyordu fakat onlarda paraliya gecti xanabot vardi sahibi birakti gibi gibi bende onlar gibi bedava sunmak istiyorum. kendimi gelistirmek istiyorum. internetten bircok kez aradim ama bulamadim en azindan böyle formlar araciligi ile 1 kisi dahi olsa temel seyleri ögretmesini istedim ayni zamanda arastirmaya devam ediyorum tabiki simdiden udemy den bircok ders satin aldim videolari izlemeyede basladim.

illaki öyle bunu inkar etmiyorum ama ben kendim gibi olan bircok parasi olmadigi icin digerleri gibi oynuyup kazanamayanlara bedava hile sunmak istiyorum. bunu daha önceden masyaf yapiyordu fakat onlarda paraliya gecti xanabot vardi sahibi birakti gibi gibi bende onlar gibi bedava sunmak istiyorum. kendimi gelistirmek istiyorum. internetten bircok kez aradim ama bulamadim en azindan böyle formlar araciligi ile 1 kisi dahi olsa temel seyleri ögretmesini istedim ayni zamanda arastirmaya devam ediyorum tabiki simdiden udemy den bircok ders satin aldim videolari izlemeyede basladim.
bedava değil tanıtıyolar. parası olmayan ilk önceliği olarak para kazanmaya uğraşsın. hileyi 2.planda tutsun.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri