Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Darkorbit Yardımlaşma Ve Dayanışma Topici nedir ya ? Adam gibi Darkorbit Yardımlaşma Ve Dayanışma Konusu yazsaydın ya.
Gidip biraz ingilizce ögren veya kalıpları falan incele

Gidip biraz ingilizce ögren veya kalıpları falan incele![]()
Uluslar arası ticaret okuyorum akıllı arkadaşım.
İngilizcemin senden kat kat daha iyi olduğuna iddaaya girebilirim. Ama neden topic ? Yabancı forum mu burası ?
Yok sabitledim şimdi teşekkür ederim şu kişileri bi etiketleyelimde yardım ederler sana
@KinqAdam25; @ServerQuery; @Depents; @emre199574;
Ayrıca Darkorbit hakkında doğru düzgün bilgin olmamasına rağmen yardımlaşma konusu açıyorsun. Madem kendin yardım edemeyeceksin neden konunun sahibi sensin ?
Son düzenleme:
Forudma düzen olsun diye açıyor kardesim farkındaysa bahsederek yardımcı olamlarını istiyor .Uluslar arası ticaret okuyorum akıllı arkadaşım.![]()
İngilizcemin senden kat kat daha iyi olduğuna iddaaya girebilirim. Ama neden topic ? Yabancı forum mu burası ?
Ayrıca Darkorbit hakkında doğru düzgün bilgin olmamasına rağmen yardımlaşma konusu açıyorsun. Madem kendin yardım edemeyeceksin neden konunun sahibi sensin ?
Forudma düzen olsun diye açıyor kardesim farkındaysa bahsederek yardımcı olamlarını istiyor .
Forumun düzeni ona mı kalmış ? Darkorbit konusunda bilgisi olmayan bi adamı geldiler Darkorbit bölümünde mod yaptılar. Tek bildiği pbdo-bot ile ilgili konuları kilitlemek. Hiçkimseye bir yardımı yok. Sadece kilit atıyor yaptığı bu
Froumun düzeniyle ilgilenen tek o pbdo botla ilgili bos konulara bende mod olsam kilit atardım.Adamın suçu ne omu istemis burda mod olmayı.Forumun düzeni ona mı kalmış ? Darkorbit konusunda bilgisi olmayan bi adamı geldiler Darkorbit bölümünde mod yaptılar. Tek bildiği pbdo-bot ile ilgili konuları kilitlemek. Hiçkimseye bir yardımı yok. Sadece kilit atıyor yaptığı bu
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)