Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Darkorbit Yardımlaşma ve Dayanışma Topici.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QuietHero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 131
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Forumun düzeni ona mı kalmış ? Darkorbit konusunda bilgisi olmayan bi adamı geldiler Darkorbit bölümünde mod yaptılar. Tek bildiği pbdo-bot ile ilgili konuları kilitlemek. Hiçkimseye bir yardımı yok. Sadece kilit atıyor yaptığı bu

Sordugun soru cok gereksiz tabiki bizlere kaldı forum düzeni biz ne için seciliyoruz sanıyorsun ?

Sordugun soru cok gereksiz tabiki bizlere kaldı forum düzeni biz ne için seciliyoruz sanıyorsun ?
3 satır yazı yazdım ve sadece buraya cevap veriyorsun. Hatalarını sen de biliyorsun Murat. Şahsen ben ve bir çok kişi seni Darkorbit forumunda istemiyor. Ne güzel işte tüm forumlarla ilgilisin co-adminimize başvuruda bulun başka bir bölüme alsın seni. Bu bölümde mod olmak için yeterince bilgin olmadığını düşünüyorum ben

Terbiyesizliğe varan eleştirilerinizi kendinize saklayın. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Yardım istemek sanki ayıp ve yanlışmış gibi davranmayın, Moderatör arkadaşımız elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor, bölüm kuralları çerçevesinde davranıyor. Gördüğünüz hataları varsa, kendisini olumlu şekilde uyarırsınız yine yardımcı olur. Kimse çokbilmişlik yapmasın. Size gösterilen hoşgörünün aynısını siz karşınızdakine göstermelisiniz. Başkalarında kusur arayanlar, kendilerini mükemmel zannedip kaf dağında tahtta oturur gibi yorumlar atmasınlar . "Topic" size çok itici geldiyse fikrinizi belirtirsiniz, uygun görülürse değiştirilir. Ancak fikir belirtmenin,tartışmanın da bir yolu yordamı, adabı vardır. Konun daha fazla uzatılmasını istemiyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri