Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
ibot 4.63 crack varmı
Birkac tane gördüm virüslü oldugu icin elleşmedim virüssüzünü buldugumda bir kişiye veririm oda burda paylaşır.
Terbiyesizliğe varan eleştirilerinizi kendinize saklayın. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Yardım istemek sanki ayıp ve yanlışmış gibi davranmayın, Moderatör arkadaşımız elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor, bölüm kuralları çerçevesinde davranıyor. Gördüğünüz hataları varsa, kendisini olumlu şekilde uyarırsınız yine yardımcı olur. Kimse çokbilmişlik yapmasın. Size gösterilen hoşgörünün aynısını siz karşınızdakine göstermelisiniz. Başkalarında kusur arayanlar, kendilerini mükemmel zannedip kaf dağında tahtta oturur gibi yorumlar atmasınlar . "Topic" size çok itici geldiyse fikrinizi belirtirsiniz, uygun görülürse değiştirilir. Ancak fikir belirtmenin,tartışmanın da bir yolu yordamı, adabı vardır. Konun daha fazla uzatılmasını istemiyorum.
Büyük ihtimalle bildirildiğim için buraya geldiniz. Ben cümlelerimde hakaret içerikli bir kelime kullanmadım. Sadece darkorbit hakkında geniş kapsamlı bilgilere sahip olmayan birinin darkorbit forumuna mod olarak atanması sinirimi bozuyor. Konu kilitlemekten başka ne yapıyor bana söyleyebilir misiniz ? Kime yardım ediyor ? Darkorbit bölümüne ilk geldiğinden beri sevilmeyen birisi QH. Siz de hatırlıyorsunuzdur o olayları. Bu konuda rahatsız olduğumu dile getirmek isterim. Ve evet "topic" tabirinden de rahatsızım, değiştirilmesini istiyorum. Ayrıca arkadaşın imzası da çok büyük. Fazla dikkat çekiyor ve rahatsızlık veriyor.
Son düzenleme:
Merhaba.
Hesabım goliath. Hesaba neler almalıyım ? İrislere ne koymalıyım jeneratörlere kaç kalkan kaç hız koymalıyım ? bunlar hakkında bir bilgi verirmisiniz. Dayanıklı olmak için jeneratörlere kaç kalkan kaç hız konuluyor ve droitlere ne koymam lazım
Teşekkürler. Yardımcı olan herkese.
//// bu nasıl yardımlaşmadır yazıyoruz cevap yok konu açıyoruz kilitliyosunuz bu ne///
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sanıyorum kı soruma cevap gelmicek çunku bu konuya kımse bakmıyor.Ama genede soruyumbirisi cevaplar belki ben şifre değiştirmek iin anasayfada serverım br2 anasayfadan kullanıcı bilgilerini değiştire tıklıyorum karşıma 2 seçenek çıkıyor e-mail ve şifren yazıyor şifremi yazıyorum mailimide mailime bir link geliyor ve o linke tıkladıgımda darkorbit sayfası açılıyor ama link hatalı lutfen tekrar deneyiniz falan yazıyor bu hatayı bilen varmı yada başka turlu şifremi nasıl değiştirebilirim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)