mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Darkorbit Yardımlaşma ve Dayanışma Topici.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QuietHero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 131
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Bu Konu altında birbirinzle fikir alışverişi yapabilir sorunlarınızı paylaşabilir ve önemli konularda birbirinize yardımcı olabilirsiniz...

Konu açmak yerine sıkıntınızı buraya yazarsınız

not: bu konuya teşekkürler v.b mesajlar atmayınız.

Burada yanıtını bulamyıp konu acarak yardım isteyenler için yardımı konu olarak acıpta cevapları verilmiş olan konuları buraya ekliyecegim tıpkı SSS gibi bir sistem geliştirecegiz..

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Büyük ihtimalle bildirildiğim için buraya geldiniz. Ben cümlelerimde hakaret içerikli bir kelime kullanmadım. Sadece darkorbit hakkında geniş kapsamlı bilgilere sahip olmayan birinin darkorbit forumuna mod olarak atanması sinirimi bozuyor. Konu kilitlemekten başka ne yapıyor bana söyleyebilir misiniz ? Kime yardım ediyor ? Darkorbit bölümüne ilk geldiğinden beri sevilmeyen birisi QH. Siz de hatırlıyorsunuzdur o olayları. Bu konuda rahatsız olduğumu dile getirmek isterim. Ve evet "topic" tabirinden de rahatsızım, değiştirilmesini istiyorum. Ayrıca arkadaşın imzası da çok büyük. Fazla dikkat çekiyor ve rahatsızlık veriyor.

Sizin sinirleriniz bozuluyor diye uygun bir düzenleme yapamayız. Geçmişi siz de hatırlarsanız moderatör arkadaşın da size sinirleri bozulmuştur ve kurallar çerçevesinde bölümde yer alan çoğu üyenin uyarı almasını talep edebilecekken anlayış göstermeye çalışmıştır. Bir de bu yönden bakın isterseniz. Kendisi kurallara uymayan konuları kilitliyor, ve forum yönetimine yardımcı oluyor görevi de budur. Bu durumdan çok rahatsızsanız bölüm kurallarına uyarsınız. Oyunu çok iyi bilip herkese yardım etmek zorunda değil kendisi, bölümün düzeninden sorumludur. Kimseye oyun öğretme mecburiyetinde yada bilgi verme mecburiyetinde değil. "Topic" tabirinden rahatsızsanız konu sahibine rica edersiniz isterse değiştirir, istemezse öyle kalır. Konuyu açmasında sebep sizin sorularınıza yanıt vermek değil, bilgisi olan kişilerin birbirine yardımcı olması amaçlıdır. İmza vip üyenin kendine özel durumudur, rahatsız oluyorsanız imzasına bakmazsınız. Sizin kişiye şahsi kininiz var sanırım ki bu kadar dile getiriyorsunuz.

Sonuç olarak. Söz konusu arkadaşımız görevini yerine getirmektedir. Kimse kimseyi sevmek mecburiyetinde değil zaten görevi bölümün düzenini sağlamak, bunu da yerine getiriyor. Başka bir mecburiyeti bulunmamakta. Bu konuda daha fazla kişisel görüş belirtmeye gerek yok. Gerekli açıklamayı yaptım. Sonrasında bu konuyla ilgili yapılan yorumları her kim olursa olsun sileceğim.Özel mesajınız da buradan cevaplanmış oldu.

İyi forumlar.
Terbiyesizliğe varan eleştirilerinizi kendinize saklayın. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Yardım istemek sanki ayıp ve yanlışmış gibi davranmayın, Moderatör arkadaşımız elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor, bölüm kuralları çerçevesinde davranıyor. Gördüğünüz hataları varsa, kendisini olumlu şekilde uyarırsınız yine yardımcı olur. Kimse çokbilmişlik yapmasın. Size gösterilen hoşgörünün aynısını siz karşınızdakine göstermelisiniz. Başkalarında kusur arayanlar, kendilerini mükemmel zannedip kaf dağında tahtta oturur gibi yorumlar atmasınlar . "Topic" size çok itici geldiyse fikrinizi belirtirsiniz, uygun görülürse değiştirilir. Ancak fikir belirtmenin,tartışmanın da bir yolu yordamı, adabı vardır. Konun daha fazla uzatılmasını istemiyorum.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri