TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Darkorbit Yardımlaşma ve Dayanışma Topici.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QuietHero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 131
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

iyi günler arkadaşlar

öneri istiyorum sorum: gemimde şuan 7 iris var ve 8. irisi 200 bin uriye almayı düşünüyorum gemimde 210 bin uri var sizce korsan kutusu toplayıp tasarım ve apis çıkarmakmı daha iyi olur yoksa 8.irisi almakmı, bu gün sabah korsan kutuları için 50bine yakın uri kaybettim bu yüzden biraz endişeliyim .( önerilerinizi bekliyorum . iyi forumlar

edit: sorumu biraz açmak istedim :) gemim goliath ama 250binlik tasarımım yok apisimde yok :D bu yüzden dolayı tasarım ve apis istiyorum korsan kutuları ve 8.iris arasında kalmamım sebebi bu :D

not: Konu hayırlı olsun modum, gereksiz konuları önlemek için önemli bir adım oldu ama konu neden sabit değil :D

Son düzenleme:
iyi günler arkadaşlar

öneri istiyorum sorum: gemimde şuan 7 iris var ve 8. irisi 200 bin uriye almayı düşünüyorum gemimde 210 bin uri var sizce korsan kutusu toplayıp tasarım ve apis çıkarmakmı daha iyi olur yoksa 8.irisi almakmı, bu gün sabah korsan kutuları için 50bine yakın uri kaybettim bu yüzden biraz endişeliyim .( önerilerinizi bekliyorum . iyi forumlar

edit: sorumu biraz açmak istedim :) gemim goliath ama 250binlik tasarımım yok apisimde yok :D bu yüzden dolayı tasarım ve apis istiyorum korsan kutuları ve 8.iris arasında kalmamım sebebi bu :D

not: Konu hayırlı olsun modum, gereksiz konuları önlemek için önemli bir adım oldu ama konu neden sabit değil :D

Yok sabitledim şimdi teşekkür ederim şu kişileri bi etiketleyelimde yardım ederler sana :)
@KinqAdam25; @ServerQuery; @Depents; @emre199574;

Moderatör tarafında düzenlendi:
iyi günler arkadaşlar

Yardımcı Olmaya çalışıyım.Öncelikle ilk 5 İrisi Uridium ile alıyoruz.Son 3 Her zaman Krediyle alınır.Çünki Uridiumla pahalıya gelir.

Düşündüğün gibi , Tüm Uridium'a Korsan Anahtarı almalısın , Bu sana Cephane ve Tamir kuponuda kazandırır , Kredini kasmak için yeterli Cephaneyi sağlar.

Ancak Apis veya Zeus gibi Herhangi bir şey çıkmazsada Üzülmene gerek yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri