- Konular
- 3,762
- Reaksiyon Skoru
- 197
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 251
- MmoLira
- -192
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
OYLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER <3
2008 Yılındaydık Metin2 Pvp Server oynuyordum Bana bu sitede Tanıtım yapmamı önerdiler , bende siteye yeni girmiştim. Türkmmoyu okadar ciddiye almamıştım . Sadece tanıtım yapıyor flood yapıyordum. Daha sonra Günlerce Tanıtım yaptım . Hesabım banlandı . Ve foruma yeni Hesapla katıldım . Forumu biraz inceledikten sonra çok büyük bir aile ve alt yapıya sahip oldugunu gördüm . Gerek kullanıcıları gerek adminleri ve görevlileri. Forumu kullanmaya karar verdim. Ve biraz takıldım Zamanlar hızla ilerliyordu Bana lazım olan işime Yarayacak olan tüm bilgileri neredeyse hepsini bu forumda buldum Araştırdım türkmmo çıktı karşıma . Gerek oyunla ilgili olsun gerek Bilgisayar Teknoliji üzerine olsun hepsi çıkıyordu .
Ve foruma merak sardım biraz paylaşım yaptım ozamanlar Moderatörmüş deneme modmuş gibi amacım hiç olmadı sadece zevkine paylaşıyordum yardımcı olmak amacıyla çünki diğer üyelerimiz bize en iyi şekilde yardımcı oluyordu . Zaman Zaman foruma iyice alıştım .
2010 Yılında yeni bir üyelik açıp , gereksiz konuları bildirmeye karar verdim. Gerekli konular paylaştım ve öğrendim ki turkmmoya yeni bir rütbe yani ''uzman üye gelmiş '' Meraklandım ve bende bu gruba dahil olmaya karar verdim konular paylaştım linklerini kopyaladım ve Tüm paylaşımlar bölümüne açtım . Herkes Paylaşımlarını konu olarak açmış fazla bilgim yoktu herkezin konusuna Bir çok kişi bakmış ve yorum yapmış konuları inceledim bazılarının konusuna 2.500 Kişi bakmış 800 yorum var Ama yinede olamamış Korktum bende Nasıl konuma kişi bağlarım kaç kişi yorum yapar olmazmı acaba diye bir telaşlandım . Konuma fazla kişi girmedi 700 kişi gibi bir rakam ortaya çıktı 150 yorum Dedim olamıycam üzüldüm Birgün foruma giremedim. Ve Ertesi günü girdiğimde bir paylaşım yaptım profilim dikkatimi çekti avatarı falan değiştirecektim. Bir baktım Uzman üye yazıyor o An Sevinçten Neler yapcağımı bilemedim artık üstüme dahada bir yük binmişti . Bir bölüm seçtim kendime sanalika bölümünü ve orada gereksiz konuları bildirmeye başladım . Yararlı konular , kendi yaptıgım paylaşımlarımı paylaştım ve hala o bölümle son sürat ilgilenmekteyim. O bölümün editörü yani bir yetkilisi yoktu moderatör olmak değil amacım forum için en iyisini yapmak amacım . Yetkililerimiz gerekenleri en iyi şekilde yapmakta. Herkeze Kolay gelsin Dileklerimle , İyi Forumlar ve yarışmada Başarılar dilerim.
Ve foruma merak sardım biraz paylaşım yaptım ozamanlar Moderatörmüş deneme modmuş gibi amacım hiç olmadı sadece zevkine paylaşıyordum yardımcı olmak amacıyla çünki diğer üyelerimiz bize en iyi şekilde yardımcı oluyordu . Zaman Zaman foruma iyice alıştım .
2010 Yılında yeni bir üyelik açıp , gereksiz konuları bildirmeye karar verdim. Gerekli konular paylaştım ve öğrendim ki turkmmoya yeni bir rütbe yani ''uzman üye gelmiş '' Meraklandım ve bende bu gruba dahil olmaya karar verdim konular paylaştım linklerini kopyaladım ve Tüm paylaşımlar bölümüne açtım . Herkes Paylaşımlarını konu olarak açmış fazla bilgim yoktu herkezin konusuna Bir çok kişi bakmış ve yorum yapmış konuları inceledim bazılarının konusuna 2.500 Kişi bakmış 800 yorum var Ama yinede olamamış Korktum bende Nasıl konuma kişi bağlarım kaç kişi yorum yapar olmazmı acaba diye bir telaşlandım . Konuma fazla kişi girmedi 700 kişi gibi bir rakam ortaya çıktı 150 yorum Dedim olamıycam üzüldüm Birgün foruma giremedim. Ve Ertesi günü girdiğimde bir paylaşım yaptım profilim dikkatimi çekti avatarı falan değiştirecektim. Bir baktım Uzman üye yazıyor o An Sevinçten Neler yapcağımı bilemedim artık üstüme dahada bir yük binmişti . Bir bölüm seçtim kendime sanalika bölümünü ve orada gereksiz konuları bildirmeye başladım . Yararlı konular , kendi yaptıgım paylaşımlarımı paylaştım ve hala o bölümle son sürat ilgilenmekteyim. O bölümün editörü yani bir yetkilisi yoktu moderatör olmak değil amacım forum için en iyisini yapmak amacım . Yetkililerimiz gerekenleri en iyi şekilde yapmakta. Herkeze Kolay gelsin Dileklerimle , İyi Forumlar ve yarışmada Başarılar dilerim.
Son düzenleme:
- Konular
- 3,895
- Online süresi
- 11d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 2,784
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 499
- MmoLira
- 1,155
- DevLira
- 0
Başarılar.
- Konular
- 93
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yarışmada Başarılar
- Konular
- 61
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
harika başarılar !
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)