Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cougar MX330 Mesh-G Mid Tower ATX Kasa İnceleme

Lorenzo

Vatan, Türk’ün Kalesi!
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Co Admin
Developer
Yönetici
Turnuva
Admin
Yarışma
Paylaşım
Konular
2,927
Online süresi
7ay 18g
Reaksiyon Skoru
5,945
Altın Konu
507
Başarım Puanı
399
TM Yaşı
10 Yıl 3 Ay 27 Gün
MmoLira
118,576
DevLira
121

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

1770160377771.png

Kasam havalandırma açısından yetersizdi ve yaz aylarında sistem çok ısınıyordu. Yeni bir kasa almaya karar verdim ama bütçem sınırlıydı. Phanteks veya be quiet! kasalar istediğim özelliklerde ama fiyatları yüksekti. Forumda Cougar markasından bahsediliyordu, fiyat-performans iyi deniyordu. MX330 Mesh-G modeli ön paneli tamamen mesh tasarımlıydı. Pencereli versiyonunu seçtim, akrilik malzemedendi. Dört adet ARGB fan kutuda geliyordu, ayrıca almama gerek kalmadı. Kontrolör de dahildi pakette, anakart bağlantısı opsiyoneldi. Siyah renk dışında beyaz seçeneği de vardı ama stokta yoktu.

Kargo geldiğinde kutu ağırdı, kaldırmakta zorlandım. Paketleme iyiydi, köşelerde hasar yoktu. Kasayı çıkarınca boyutu geniş gelmişti, eski kasadan büyüktü. Yan panel vidalarla tutuluyordu, manyetik sistem yoktu. İçeride kablo yönetimi için velcro bantlar hazır geliyordu. PSU shroud vardı, güç kaynağını gizleyecektim. Hard disk kafesi çıkartılabilir yapıdaydı, uzun ekran kartları için alan açılabiliyordu. SSD montaj için hem arkada hem yan panelde yer ayrılmıştı. Üst panelde USB 3.0 portları vardı, Type-C yoktu ne yazık ki. Audio jack girişleri standart yerindeydi.

Eski sistemimi taşırken anakartı sökmem gerekmişti. Standoff'lar önceden takılmıştı bu kasada, kolaylık sağladı. CPU soğutucum büyüktü, yükseklik kontrolü yaptım sığdı. Ekran kartımı taktım, 32 cm uzunluk rahattı. GPU destek braketi yoktu, kart hafif sarktı. Kablo yönetimi yaparken arka bölüm 2 cm boşluk sunuyordu. Tüm kabloları düzenli şekilde gizleyebildim, yan panel rahat kapandı. ARGB fanları bağlarken kontrolör kullandım, anakartımda RGB başlığı yoktu. Kontrolör kasanın içine bantladım, reset tuşuna bağladım kontrol için.

Hava akışı muazzam iyileşti, üç ön fan hava çekiyordu içeri. Arkaya bir exhaust zaten vardı, dengeliydi sistem. GPU sıcaklığım 14 derece düştü eski kasaya göre. İşlemci de 10 derece daha serin çalışıyordu. Fan gürültüsü makul seviyedeydi, dört fan olmasına rağmen sessizdi. Akrilik pencere çizilmeye müsaitti, dikkatli olmak gerekiyordu. RGB efektleri güzeldi, renkler canlıydı. Toz filtresi ön panelde vardı, üstte manyetik filtre mevcuttu.

Paylaşım için teşekkürler.

Ellerine sağlık, paylaşım için teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri