farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

VIP Üyelik hakkında itiraz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xrhonin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- metin2 pvp server paylaşım bölümünde özel reklam alanı var
- sitenin heryerinde fazlasıyla reklam var ziyaretçi sayısıda çok fazla

aslında anlatmak istediğim yukardaki 2 madde iş, VIP üyelik ek gelir.. olmasa da olur varlığı yorar gibi bişey..

@STeeL21; dedigi gibi forum oyunlarından 1 milyon repten daha fazlasını elde edebilirsiniz masraflar nekadar çok,ise okadar gelir maddesine ihtiyac vardır

kim bilir forumumuzun aylık gideri nekadardır sadece host ve vbullettin lisans giderlerini düşünün. Kim bilir nekadardır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Rep puanı Sadece Bir simgedir , Üyeleri Mesajları ve Davranışlarına Bakarak değerlendirebilirsiniz

Anlatmaya çalıştığım şey , 5 Milyon Repi olan birine , "Aaa ben Direk güvenebilirim " Dememelisiniz
benim bildiğim forum modları ve yöneticileri yararlı konulara puan verirler bu yaralı konudur diye aldığınız puanlar birikir ve sanki bir oyunda tecrübe puanı kazanıyormuş gibi rep puanı kazanırız herneyse zamanla bu puanlar birikir ve yeni gelen üyeler puanı çok olan konu ve konuyu açan kişilere bakar. Burada kendimden örnek gösteriyorum forumda kim faydalı kim gereksiz böyle ayırt edilir kim gereksiz bir upload yapmış yalandan şeyler yükleyip beni yanıltıyor kim bana yardımcı olabilir forumda aktif ve yararlı paylaşımlar yaparak hayrına paylaşım yapıyor ve forumun gelişmesinde yardımcı oluyor ?

örnek veriyorum ; metin2 hile deyince kimin sözüne bakılır ? Cixcocuk97 (Eskilerden)

kusura bakma ama rep puanı kazanmak için paylaşım yapan çok sadece yardımlaşma için kullanmıyorlar bu forumu eğer varsa eminim ki parmakla sayılıdır

@STeeL21; dedigi gibi forum oyunlarından 1 milyon repten daha fazlasını elde edebilirsiniz masraflar nekadar çok,ise okadar gelir maddesine ihtiyac vardır

kim bilir forumumuzun aylık gideri nekadardır sadece host ve vbullettin lisans giderlerini düşünün. Kim bilir nekadardır.

ben sadece verilen puanlara karşı gösterdim vıplik kalsın tabii ki . gelir ve giderleri kimse bilemez

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri