Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
anlamadım ne ile alakalı ?
Rep puanı Sadece Bir simgedir , Üyeleri Mesajları ve Davranışlarına Bakarak değerlendirebilirsiniz
Anlatmaya çalıştığım şey , 5 Milyon Repi olan birine , "Aaa ben Direk güvenebilirim " Dememelisiniz
- metin2 pvp server paylaşım bölümünde özel reklam alanı var
- sitenin heryerinde fazlasıyla reklam var ziyaretçi sayısıda çok fazla
aslında anlatmak istediğim yukardaki 2 madde iş, VIP üyelik ek gelir.. olmasa da olur varlığı yorar gibi bişey..
@STeeL21; dedigi gibi forum oyunlarından 1 milyon repten daha fazlasını elde edebilirsiniz masraflar nekadar çok,ise okadar gelir maddesine ihtiyac vardır
kim bilir forumumuzun aylık gideri nekadardır sadece host ve vbullettin lisans giderlerini düşünün. Kim bilir nekadardır.
Moderatör tarafında düzenlendi:
benim bildiğim forum modları ve yöneticileri yararlı konulara puan verirler bu yaralı konudur diye aldığınız puanlar birikir ve sanki bir oyunda tecrübe puanı kazanıyormuş gibi rep puanı kazanırız herneyse zamanla bu puanlar birikir ve yeni gelen üyeler puanı çok olan konu ve konuyu açan kişilere bakar. Burada kendimden örnek gösteriyorum forumda kim faydalı kim gereksiz böyle ayırt edilir kim gereksiz bir upload yapmış yalandan şeyler yükleyip beni yanıltıyor kim bana yardımcı olabilir forumda aktif ve yararlı paylaşımlar yaparak hayrına paylaşım yapıyor ve forumun gelişmesinde yardımcı oluyor ?Rep puanı Sadece Bir simgedir , Üyeleri Mesajları ve Davranışlarına Bakarak değerlendirebilirsiniz
Anlatmaya çalıştığım şey , 5 Milyon Repi olan birine , "Aaa ben Direk güvenebilirim " Dememelisiniz
örnek veriyorum ; metin2 hile deyince kimin sözüne bakılır ? Cixcocuk97 (Eskilerden)
kusura bakma ama rep puanı kazanmak için paylaşım yapan çok sadece yardımlaşma için kullanmıyorlar bu forumu eğer varsa eminim ki parmakla sayılıdır
@STeeL21; dedigi gibi forum oyunlarından 1 milyon repten daha fazlasını elde edebilirsiniz masraflar nekadar çok,ise okadar gelir maddesine ihtiyac vardır
kim bilir forumumuzun aylık gideri nekadardır sadece host ve vbullettin lisans giderlerini düşünün. Kim bilir nekadardır.
ben sadece verilen puanlara karşı gösterdim vıplik kalsın tabii ki . gelir ve giderleri kimse bilemez
Moderatör tarafında düzenlendi:
​Bu kelime Herşeyi AçıklıyorBütün Gün Rep Diye Yalvaranlarında Repi Çok ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)