xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

VIP Üyelik hakkında itiraz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xrhonin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

VIP Üyelik avantajlarını okudum ve bir şey dikkatimi çekti

"Hoşgeldin hediyesi olarak 1.000.000 Rep"

veriyorlarmış.. !

ya arkadaşlar ayıp değil mi ? yani ne alakası var vıp ile üyeliğin. Benim bildiğim rep puanı güvenirliği simgeler ama forumda vıp aldıktan sonra o güveni kaba tabirimle admin bey sana aşılıyo.. Ya tamam haksız olduğum yönler var ama bence normal üyelere karşı yapılan bir terbiyesizlik bu..

kimisine göre az kimisine göre çok bu yüzden "-çok vermiyorlar zaten." deyip geçiştirmeyin.

size başka bir forumdan örnek göstereyim;

Rep Almak İçin Ne Yapmalıyım?

Herkesin (Özellikle yetkililerin) beğenisini toplayan işler yapmanız gerekmektedir.
-Yararlı bir konu açmak
-Yararlı bir yorum yapmak
-Güzel bir espri yapmak
-Forumun güzelleşmesi için emek sarfetmek vs. vs.

ve turkmmo forumundan bir örnek göstereyim ;

Rep Almak İçin Ne Yapmalıyım?

- VIP üyelik alınız

---

REP = itibar,güven, EN ÖNEMLİSİNDE EMEK

YORUM ATARAK TEPKİNİZİ GÖSTEREBİLİRSİNİZ !!

İyi forumlar

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

benim bildiğim forum modları ve yöneticileri yararlı konulara puan verirler bu yaralı konudur diye aldığınız puanlar birikir ve sanki bir oyunda tecrübe puanı kazanıyormuş gibi rep puanı kazanırız herneyse zamanla bu puanlar birikir ve yeni gelen üyeler puanı çok olan konu ve konuyu açan kişilere bakar. Burada kendimden örnek gösteriyorum forumda kim faydalı kim gereksiz böyle ayırt edilir kim gereksiz bir upload yapmış yalandan şeyler yükleyip beni yanıltıyor kim bana yardımcı olabilir forumda aktif ve yararlı paylaşımlar yaparak hayrına paylaşım yapıyor ve forumun gelişmesinde yardımcı oluyor ?

örnek veriyorum ; metin2 hile deyince kimin sözüne bakılır ? Cixcocuk97 (Eskilerden)

kusura bakma ama rep puanı kazanmak için paylaşım yapan çok sadece yardımlaşma için kullanmıyorlar bu forumu eğer varsa eminim ki parmakla sayılıdır

1->Biliyormusun Sen kafayı Yemişsin 2->Metin2 Hileleri Deyince Cixcocuk97 gelmez Sizin kendi şahsi Görüşünüz. 3->1.000.000 rep az bile ben forumun ilk gününde kazanmıştım birine yardım ederek. 4->Rep Önemli Bir kavram deildir repi 200.000.000 olan birininin Bizden farkı ne :).5->Yardım edersen sana Rep verirler hiç kuşkun olmasın herşey rep deil
Yanlışınız var.Oyunlarda para verip aldığınız birşey ile ayrıcalıklı olmaz Mısınız ? Bu da Vip Üyeliğin Avantajlarından Biri.Örneğin Metin2de EP ile saç stili alırsınız diğerlerinden farkınız olur.Diğer avantajlar bahsettiğiniz rep ödülünden çok daha iyi.Neden birtek rep konusunu kafanıza taktınız anlamış değilim.Çok anormal birşey yok bunda.
Bence Yanlış Bir şey yok. Zaten Emrah Abi Dedi ki 'HOŞGELDİN HEDİYESİ' burda Kötü bir amaç yok yada Beğenilmeyen Bir şey.

Bence Yanlış Bir şey yok. Zaten Emrah Abi Dedi ki 'HOŞGELDİN HEDİYESİ' burda Kötü bir amaç yok yada Beğenilmeyen Bir şey.

emekle haketmek var. Havadan bahanelerle gel vıp üye ol bana para öde sanki bir şeyler yapmışsın gibi sana rep puanı verelim.. var.

:confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri