mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

### BalkanHost Nasıl Bilirsiniz.####

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gorkemgoksen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

neyse bana kendi agzıyla ben bursada takılıyorum dedi alın size fotograf yani ben savunmacı değilim onu bilin :D
c0xqj.png

http://f1208.hizliresim.com/10/l/c0xqj.png

Merhaba arkadaşlar,
ben kendisiyle daha önce çalıştım bende istanbulluyum,
yurt dışına hattım açık kendisini aramıştım bulgaristan hattı kullanan biri türkiye'de olamaz.
çünkü kullandığı hat frog mobile yani (sabit frog hattı)
Alanlarda şikayet etmiyor çünkü adam para için değil
bi teşekkür için bu işi yapıyor.
1 hafta bedava sunucu sağlamış adam kendisi
R10.net olsun webmastersitesi.com olsun tüm webmasterlerde iyi olarak tanınan biri
turkmmo'dada kötü diye bilinmiyor
sadece 1-2 kendini bilmez ötüyor...

Merhaba arkadaşlar,
ben kendisiyle daha önce çalıştım bende istanbulluyum,
yurt dışına hattım açık kendisini aramıştım bulgaristan hattı kullanan biri türkiye'de olamaz.
çünkü kullandığı hat frog mobile yani (sabit frog hattı)
Alanlarda şikayet etmiyor çünkü adam para için değil
bi teşekkür için bu işi yapıyor.
1 hafta bedava sunucu sağlamış adam kendisi
R10.net olsun webmastersitesi.com olsun tüm webmasterlerde iyi olarak tanınan biri
turkmmo'dada kötü diye bilinmiyor
sadece 1-2 kendini bilmez ötüyor...

R10.net te nerede iyi bilinen biri gösterirmisiniz?

Biz kimseyi kötülemiyoruz gerçekçi yaklaşıyoruz olaya havadan sallamak nede kolay oysa ki.

Üyelik tarihi 18.08.2012 ilginç değil mi ?

Bulgar olmadığına eminim. Turkmmoda konu açtığı hesabı daha önceden tanıyan bir çok kişi var ben dahil :)

Bulgar felan değiller, bursadalar aslende buralılar ha kökenleri belki bulgaristan olabilir, fakat yalan söylüyorlar. amaçları nedir bilemem ama sizleri bilgilendirmek istedim, nerden biliyorsunuz diye soracak olursanız kendi yanında çalısan elemanları beni tanıyan bir kardeşimdir,
:) kolay gelsin.

Bulgar felan değiller, bursadalar aslende buralılar ha kökenleri belki bulgaristan olabilir, fakat yalan söylüyorlar. amaçları nedir bilemem ama sizleri bilgilendirmek istedim, nerden biliyorsunuz diye soracak olursanız kendi yanında çalısan elemanları beni tanıyan bir kardeşimdir,
:) kolay gelsin.

Şahsın kim olduğunuda biliyorum zaten :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri