HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ewt kötü kasıyo ama pbdo botta 1 saate 1 girmen lazım oyüzden k bota bırakıyom en azından kasıyove çözümü buldum meğer petim patlamış peti tamir ettirdim sonra gene girdim kbota oldu oto yakıt almada war sabaha 20 k toplar hadi iyi geceler ben yatıyorum
bide pbdo botto o üyeliği yapmadan olmuyomu 1 saate 1 üyelik değiştiriyomrum sıkıldı bilen warsa yazabilirmi(forum üyeliği)
2 üyeliğin olsa yeter (şans eseri bilgisayar kasarsa vb diye) pdobot crack falan yaptıktan sonra, hesabını aç, başlatmaya bas. Hesap kasmaya başlaynca, pdobot klasörünün içindeki s3db klasörünü sil. Her girdiiğinde yap saatte 1 kapamıyor. Aynı sorun bendede vardı forumdan bir arkadaş salimcani64 sanırım söyledi yaptım sağolsun şimdi canavar gibi kasıyor

çok saol yarın deniycem şimdi sleep diyo2 üyeliğin olsa yeter (şans eseri bilgisayar kasarsa vb diye) pdobot crack falan yaptıktan sonra, hesabını aç, başlatmaya bas. Hesap kasmaya başlaynca, pdobot klasörünün içindeki s3db klasörünü sil. Her girdiiğinde yap saatte 1 kapamıyor. Aynı sorun bendede vardı forumdan bir arkadaş salimcani64 sanırım söyledi yaptım sağolsun şimdi canavar gibi kasıyor![]()
+repinide werdim saolestağfurullah hocam rep için yapmadık, işinize yararsa ne mutlu banaçok saol yarın deniycem şimdi sleep diyo+repinide werdim saol

biliyorum rep için yapmadığınızı ama ben weriyim dedim bir kere daha teşekkürlerestağfurullah hocam rep için yapmadık, işinize yararsa ne mutlu bana![]()
peki, ben teşekkür ederimbiliyorum rep için yapmadığınızı ama ben weriyim dedim bir kere daha teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)