HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yakıt oto alma war yakıt bitmiş olamaz ben yinede bakıcam patlamış falan die eğer gene olmazsa team war yaparmısın olmazsa yazarımYakıtı Kontrol Et. Sorun Orda Değilse Botu Bi Porttan Atlatıp Tekrar Dene Olması Lazım.
ewt kötü kasıyo ama pbdo botta 1 saate 1 girmen lazım oyüzden k bota bırakıyom en azından kasıyo
ve çözümü buldum meğer petim patlamış peti tamir ettirdim sonra gene girdim kbota oldu oto yakıt almada war sabaha 20 k toplar hadi iyi geceler ben yatıyorum
bide pbdo botto o üyeliği yapmadan olmuyomu 1 saate 1 üyelik değiştiriyomrum sıkıldı bilen warsa yazabilirmi(forum üyeliği)
ve çözümü buldum meğer petim patlamış peti tamir ettirdim sonra gene girdim kbota oldu oto yakıt almada war sabaha 20 k toplar hadi iyi geceler ben yatıyorumbide pbdo botto o üyeliği yapmadan olmuyomu 1 saate 1 üyelik değiştiriyomrum sıkıldı bilen warsa yazabilirmi(forum üyeliği)
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)