HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
güncel!!! yararlı konu
Bu Değerlerin Hepsi Goli İçin Vega İle Hiç Kapı Yapmadığım İçin O Konuda Bi Bilgim Yok.goli için mi bunlar vega için de olur mu ama bu konun sabitte olması sart bence
Saol kardeşim şu anda senin verdiğin bilgilerle alphayı yaptırıyorum. Bencede konunun sabite alınması gerek. Güzel konu.
Ben pbdo botla ilk defa tallonları 1,5 saatte bitirdim
Çünkü mesafeyi öyle bir ayarlıyor ki kaçma-dp doldurma derdi yok.Botu her zaman kontrol ettim çünkü başka program açsam pc daha da çok ısınıp kapanacaktı o yüzden sadece bot açıktı ve her anını izledim ve bir kaç not aldım
Darbe puanım : 306.000
Gördüğüm en düşük dp 299.000
Kalkan : 180K
Gördüğüm en düşük kalkan : 140.000
En fazla oyalandığı : Tallon 1,5 saat
Kapı yaparken PBDO-Bot tavsiye ederim. Gemim de o kadar iyi değil ve bütün canavarlara x1 mermi x2 roketle saldırdım.Ve full elite değilim.
Çünkü mesafeyi öyle bir ayarlıyor ki kaçma-dp doldurma derdi yok.Botu her zaman kontrol ettim çünkü başka program açsam pc daha da çok ısınıp kapanacaktı o yüzden sadece bot açıktı ve her anını izledim ve bir kaç not aldım Darbe puanım : 306.000
Gördüğüm en düşük dp 299.000
Kalkan : 180K
Gördüğüm en düşük kalkan : 140.000
En fazla oyalandığı : Tallon 1,5 saat
Kapı yaparken PBDO-Bot tavsiye ederim. Gemim de o kadar iyi değil ve bütün canavarlara x1 mermi x2 roketle saldırdım.Ve full elite değilim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)