mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

ll~~Botlar İçin Kapı Konfileri~~ll

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GxBasE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

işime yaramadı biliyodum zaten ama bilmeyenlere çok yarrarlı bir konu +repi hakkettin

Bu Konuyu Açmamın Sebebi Bir Çok Kişinin Yanlış Konfiyle Botu Kapıya Atıp Sonra Suçu Bota Bulmalarıdır.
Şu Ana Kadarki Tüm Kapılarımı PBDO-Bot a Yaptırdım Hiç Bi Sorun Çıkarmadı.

Uyarı : Aşağıda Verilmiş Olan Konfiler Hız Jenaratörü Promerium,Kalkan Jeneratörü Seprom Beslemeli Olarak Düzenlenmiş Konfigrasyon'lardır.Bot Olarak PBDO-Bot Baz Alınmıştır.Collect Bölümünden Carbo Box'un İşaretli Olmamasına Dikkat Edin Eğer İşaretli İse Deponuz Dolduğunda Gemi Patlayacaktır.

Alfa-Beta-Gamma
Çıkan Npc ler Aynı Olması Nedeniyle Alfa'da Kullandığınız Konfi İle Beta ve Gamma yıda Yapabiliriz.
İlk Olarak Şunu Söyleyim Lf4 Varsa Mutlaka Droitlere Koyun Azda Olsa Bi Artış Sağlayacaktır.

İlk Konfigrasyon
-Gemi'ye 3 Hız Jeneratörü Geri Kalan Slotları Full Kalkan Yapıyoruz.(B02 Dememe Gerek Yok Sanırım.B02 niz Yoksa Kapıyı Denemenizi Tavsiye Etmiyorum.)
-Droitler İse Full Lazer Koyuyoruz.

İkinci
Konfigrasyon
-Gemi Full Hız.
-Droitler Full Kalkan.
Eğer Kapınızı PBDO-Bot a Yaptırıyorsanız Task Yaparken 'Switch Config When Shield Low' İşaretlerseniz İlk Konfideki Kalkan Bittiğinde Kaçarak Dp Yi Doldurmaya Çalışacaktır.Bu Konfideki Droitlere O Nedenle Lazer Yerleştirmedik.(Task Yaparken Standart Configration'u 1 Olarak Ayarlamayı Unutmayın.)

Uyarı : Kapınız Son Bölüme Geldiğinde Prodegit'lerin Hızlı Olması Nedeniyle Bottan Çıkarıp Kendiniz Yapınız.

Zeta
İlk Olarak Şunu Söyleyim Lf4 Varsa Mutlaka Droitlere Koyun Azda Olsa Bi Artış Sağlayacaktır.

İlk Konfigrasyon
-Gemi'ye 2 Hız Jeneratörü Geri Kalan Slotlara Full Kalkan
(B02 Dememe Gerek Yok Sanırım.B02 niz Yoksa Kapıyı Denemenizi Tavsiye Etmiyorum.)
-Droitler Full Lazer.

İkinci Konfigrasyon
-Gemi Full Hız.
-Droitler Full Kalkan.
Eğer Kapınızı PBDO-Bot a Yaptırıyorsanız Task Yaparken 'Switch Config When Shield Low' İşaretlerseniz İlk Konfideki Kalkan Bittiğinde Kaçarak Dp Yi Doldurmaya Çalışacaktır.Bu Konfideki Droitlere O Nedenle Lazer Yerleştirmedik.(Task Yaparken Standart Configration'u 1 Olarak Ayarlamayı Unutmayın.)

Epsilon

İlk Konfigrasyon
-Gemiye 3 Hız Jeneratörü Geri Kalan Slotlara Full Kalkan(B02 Dememe Gerek Yok Sanırım.B02 niz Yoksa Kapıya Girmenizi Tavsiye Etmiyorum.)
-Droitlerin 2 Tanesine Kalkan Geri Kalan Droitler İse Full Lazer.

İkinci Konfigrasyon
-Gemi Full Hız.
-Droitler Full Kalkan.

~~İyi Forumlar~~

Yalnız Kardeşim Gemi Goliath İse 3 Hız yetmez Epsilon İçin Yaratıklar çok Hızlı Ben Vegaydım 4 Hız Taktım 400 Hız İdeal Hız Bitirdim Bana Göre en az 400 Olması Gerke hızın Epsilon İçin

Yalnız Kardeşim Gemi Goliath İse 3 Hız yetmez Epsilon İçin Yaratıklar çok Hızlı Ben Vegaydım 4 Hız Taktım 400 Hız İdeal Hız Bitirdim Bana Göre en az 400 Olması Gerke hızın Epsilon İçin

Ben Bu Şekilde Yaptım Bi Sorun Çıkmadı.Senin Sanırım Beslemen Yoktu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri