noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Dolunay Bilişim Sağlammıdır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan babagunni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Firmayı nasıl bilirsiniz ? : Çocukların kurduğu, yan hesaplar açarak kendisini öven bir firma olarak biliriz.

Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? : Kesinlikle vardır.

Güvenilir mi ? : Değil.

Sizce Almalımıyım ? : Almamalısınız.

Bunların aynısını size diyorlardı. Anlamadığım kendi kendinizi övmeniz bitti şimdi şerefiyle çalışanların ekmekleriyle oynamak mı kaldı ? Git bakalım şikayet bölümüne kim dolandırılmış. DolunayBilisim sayılı firmalardan birisidir. Kendi yaz eğlencesi için açtığınız firmacığınız ile karıştırmayın.

Firmayı nasıl bilirsiniz ? : hiç ilgi alaka yok adamlar satışa kadar sattıktan sonra kimse yok ortada

Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? : evet kesinlikle %1000

Güvenilir mi ? : Hayır Sakın almayınız sakın Pişman Olursunuz 50 Tl gitti mobil ödeme

Sizce Almalımıyım ? : ALMA sakın sakın adamlar uyanık mobil ödeme oldugu için ispatllıyamıyorum :(

babagunni ;

Konunu dağıttık ama Kardeşim sen inanma bunlara. Nerede skynet konusu varsa orada bunlar var. Yan hesap açıp akılları sıra müşteri kapacaklar. Şimdi böyle dedim diye bana DolunayBilisim elemanı falan diyecek. Geçendede OverBilisim demişlerdi.

İstersen DolunayBilisimdende alma ama sen bunları asla dinleme. Kendi konumda var ona bakabilisin, firma sahibinin konusu var onada bakabilirsin..

babagunni ;

Konunu dağıttık ama Kardeşim sen inanma bunlara. Nerede skynet konusu varsa orada bunlar var. Yan hesap açıp akılları sıra müşteri kapacaklar. Şimdi böyle dedim diye bana DolunayBilisim elemanı falan diyecek. Geçendede OverBilisim demişlerdi.

İstersen DolunayBilisimdende alma ama sen bunları asla dinleme. Kendi konumda var ona bakabilisin, firma sahibinin konusu var onada bakabilirsin..

hahahahhahah gülcegim yoktu kendi Firmasını Yan hesaplarla ÖVÜOR zuahahahaah koptum yaa kaç yaşındasın 12 13 14 :D

yazıkla ne biçim adamsın annene babana da hayrın yok belli 24 saat turkmmo köpecigi olmuşun :D onu bunu övüyon dövüyon necisin sen la :D Şizofrenikmisin sen :D

Türkmmo köpeği mi ? Ahahha güldürdün beni. Türkmmo herkesin özgürce fikrini gösterdiği, başkalarına yardım amaçlı bağımsız bir forumdur. Ama dur sizin gibi yan hesap açıp ona buna yalan söyleyeceğime şu Cuma gününde köpek olurum daha iyi .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri