Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Dolunay Bilişim Sağlammıdır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan babagunni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Firmayı nasıl bilirsiniz ? : hiç ilgi alaka yok adamlar satışa kadar sattıktan sonra kimse yok ortada

Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? : evet kesinlikle %1000

Güvenilir mi ? : Hayır Sakın almayınız sakın Pişman Olursunuz 50 Tl gitti mobil ödeme

Sizce Almalımıyım ? : ALMA sakın sakın adamlar uyanık mobil ödeme oldugu için ispatllıyamıyorum :(

Peki sizin Kanıtınız varmı lütfen sununuz...

babagunni ;

Konunu dağıttık ama Kardeşim sen inanma bunlara. Nerede skynet konusu varsa orada bunlar var. Yan hesap açıp akılları sıra müşteri kapacaklar. Şimdi böyle dedim diye bana DolunayBilisim elemanı falan diyecek. Geçendede OverBilisim demişlerdi.

İstersen DolunayBilisimdende alma ama sen bunları asla dinleme. Kendi konumda var ona bakabilisin, firma sahibinin konusu var onada bakabilirsin..

Yok estafurullah kardeşim

Batu Bey Ben Sizinle Bir Kere Daha Çalışmıştım Biraz Oyalıyorsunuz Ama Sonuçta Serverı Sağlam Olarak Veriyorsunuz Bunu Yaşadım Fakat Npc Ayarlarınız Gerçekten Çok Kötü Bunu için Düzendimi acab diye bu konuyu açtım Server Satın Alacağımda Npc Ayarlarınızı Düzeltirseniz Gerçekten Süper Olur Teşekkürler... Beyler Konu Gerçekten Uçtu Lütfen Daha Tartışmayınız Kanıtı Olan Yorum veya Ö.m atsın Veyatta 05315183094 Numarasına mms Olarak atabilirsiniz Teşekkürler Herkeze.İyi Güneler...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri