HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu forumda, yan hesapla giriş yaparsanız otomatik olarak yöneticilere uyarı gitmektedir.
Benim ne kendimi, ne firmamı övmek gibi bir derdim yok, 13 gün sonra 1. yılımız dolmuş oluyor belirli şeyler oturdu bizde.
Sahtekarlık, dolandırıcılık kesinlikle vardır cümlenizi bir linkle yada somut bir örnekle kanıtlarsanız, özür dilemesini bilirim.
Eğer bu sektörde; ben bile güvenilir değil isem şayet vay sizin halinize.
İlk olarak, bizde mobil ödeme sistemi aktif değil keşke bunu bilerek karalama yapsaydınız.
Sizi kimin dolandırdığını bilemiyorum, ancak yukarıda Allah varsa şayet içimden geçeni biliyor ya havale ettim.
Mübarek ramazan ayındayız, "Müslümanım" diye geziyorsunuz. Hizmeti beğenirsiniz, beğenmezsiniz görecelidir onu anlarım.
Ancak dolandırıyor, şöyle yapıyor böyle yapıyor derseniz işin rengi değişir. Hak, hukuk korkusunu geçtim, yüreğinizde Allah korkusu olsun. Oda yoksa zaten, ne desem / ne anlatsam boş.
yaa git biz senin gibi çig süt emmiş müslümanları çok gördük dolandırıcısın Kabul et
yaa git biz senin gibi çig süt emmiş müslümanları çok gördük dolandırıcısın Kabul et
Telefon numaranı özel mesaj bekliyorum, ne problem yaşamışız kimi ne şekilde mağdur etmişiz anlat bende bileyim. Ayrıca yazım şeklinden, yaşının küçük olduğu bir gerçek. Allah ailene'de sabır versin.
Kesinlikle önerilir. İşlerini iyi yaparlar. Hem firmanın kendisinin hemde benim konumada bakarsan daha çok yardımcı olur
Konunun linkini atarsanız sevinirim...
Firmayı nasıl bilirsiniz ? : Çocukların kurduğu, yan hesaplar açarak kendisini öven bir firma olarak biliriz.
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? : Kesinlikle vardır.
Güvenilir mi ? : Değil.
Sizce Almalımıyım ? : Almamalısınız.
Kanıtınız varmı ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)