HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Türkmmo köpeği mi ? Ahahha güldürdün beni. Türkmmo herkesin özgürce fikrini gösterdiği, başkalarına yardım amaçlı bağımsız bir forumdur. Ama dur sizin gibi yan hesap açıp ona buna yalan söyleyeceğime şu Cuma gününde köpek olurum daha iyi .
Zuahhaha Kabul etti ne olduğunu sonundan
belliydi adını Fino Koydum 
senin gibi binlerce uyelık acarız sorun degil ama senin gibi kendi firmalarımızı yan hesap acarak övmuyoruz ÜYELİKTEN ÇOK NE VARsemihtn ;
Benden bu kadar. Konuyu açan arkadaşın konusunu fazlasıyla kirlettik. Sen istediğin gibi reklamlara devam et. Nasılsa hergün biriniz banlanıyorsunuz.
Konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama zorluyorsunuz. Sizin yüzünüzden boş yere ben de ban yiyecem.
Anlamadığım skynetbilisim adlı üye bile kendi hostingini bu kadar övmüyor. Size ne oluyor ? Sizi paraylamı tuttular yoksa ben imtihandan mı geçiriliyorum ..
Anlamadığım skynetbilisim adlı üye bile kendi hostingini bu kadar övmüyor. Size ne oluyor ? Sizi paraylamı tuttular yoksa ben imtihandan mı geçiriliyorum ..
Firmayı nasıl bilirsiniz ? : Çocukların kurduğu, yan hesaplar açarak kendisini öven bir firma olarak biliriz.
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? : Kesinlikle vardır.
Güvenilir mi ? : Değil.
Sizce Almalımıyım ? : Almamalısınız.
Bu forumda, yan hesapla giriş yaparsanız otomatik olarak yöneticilere uyarı gitmektedir.
Benim ne kendimi, ne firmamı övmek gibi bir derdim yok, 13 gün sonra 1. yılımız dolmuş oluyor belirli şeyler oturdu bizde.
Sahtekarlık, dolandırıcılık kesinlikle vardır cümlenizi bir linkle yada somut bir örnekle kanıtlarsanız, özür dilemesini bilirim.
Eğer bu sektörde; ben bile güvenilir değil isem şayet vay sizin halinize.
Firmayı nasıl bilirsiniz ? : hiç ilgi alaka yok adamlar satışa kadar sattıktan sonra kimse yok ortada
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? : evet kesinlikle %1000
Güvenilir mi ? : Hayır Sakın almayınız sakın Pişman Olursunuz 50 Tl gitti mobil ödeme
Sizce Almalımıyım ? : ALMA sakın sakın adamlar uyanık mobil ödeme oldugu için ispatllıyamıyorum![]()
İlk olarak, bizde mobil ödeme sistemi aktif değil keşke bunu bilerek karalama yapsaydınız.
Sizin kimin dolandırdığını bilemiyorum, ancak yukarıda Allah varsa şayet içimden geçeni biliyor, havale ettim.
Mübarek ramazan ayındayız, "Müslümanım" diye geziyorsunuz. Hizmeti beğenirsiniz, beğenmezsiniz görecelidir onu anlarım.
Ancak dolandırıyor, şöyle yapıyor böyle yapıyor derseniz işin rengi değişir. Hak, hukuk korkusunu geçtim, yüreğinizde Allah korkusu olsun. Oda yoksa zaten, ne desem / ne anlatsam boş.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)