Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Buyukweb mi DolunayBilisim mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fear1763
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 106
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Buyukweb mi DolunayBilisim mi ?

• Buyukweb

• DolunayBilisim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

O zaman 1 Sayfadan Başlayıp Yazdığınız Mesajlara Tekrar Okuyunuz Güleceksiniz Çünkü

fear arkadaşımı Büyük Web mı Dolunay Bilişim mı diye konu açmıs
ve 2 bilişimi tanımaya çalışıyor size ait olmayan konuda bu kadar çok mesaj yazdınız ve konuyu kirlettiniz
Size İyi Satışlar Deyim Ama Şu Mesajlarınızı Tekrar Okuyunuz

Şu dediğin yere link vermemişsin ayrıca ben yapılan bir suçlamaya yanıt vermişim senin yaşın ve amacında belli oldu. Ben kendimi övmemiş veya bizden al dememişim sadece başıma gelen olayı açıkca anlatmışım.

Anlama kapasitesi ile ilgili malaesef, birşey diyemiyorum...

Şu dediğin yere link vermemişsin ayrıca ben yapılan bir suçlamaya yanıt vermişim senin yaşın ve amacında belli oldu. Ben kendimi övmemiş veya bizden al dememişim sadece başıma gelen olayı açıkca anlatmışım.

Anlama kapasitesi ile ilgili malaesef, birşey diyemiyorum...

Hayla Cevap Vermeye Çalışıyorsun Arama Bölümünden BüyükWeb VE xxx Hangisi Konularında Ve Diğer Konularda Hep Cevap Vermissin ve Müşteri Kapmaya Çalışıyorsun Ama Çocuk Gibi Davrandığın İçin Daha Fazla Müşteri Kaybediyorsun Bunuda Bil

O Gözlerini Doktora Göster Gitmişken Beyin Cerrahinada Git

Son düzenleme:
Hayla Cevap Vermeye Çalışıyorsun Arama Bölümünden BüyükWeb VE xxx Hangisi Konularında Ve Diğer Konularda Hep Cevap Vermissin ve Müşteri Kapmaya Çalışıyorsun Ama Çocuk Gibi Davrandığın İçin Daha Fazla Müşteri Kaybediyorsun Bunuda Bil

O Gözlerini Doktora Göster Bende Gitmişken Beyin Cerrahina Git

Hayla diye bir kelime yok çocuk o kelime hala, yazı şekli karakteri font kullanımı açıkca yaşını belli ediyor, ha bu arada yaşımdan şüphen varsa facebook, telefon, mesajlardan az çok anlaman lazım. Çocukca konuşan sensin ve o ufak beynin bunu anlayamıyor.

Müşteri konusuna gelince de istersen bi ara msn den ekle sana team göndereyim makinaları sunucuları müşteri sayılarını gör. Dün gene bir ergen senin gibi artislik yaptı team attım sonra ortadan YOK oldu.

Haddini bil bana klavye delikanlılığı yapma.

Hayla diye bir kelime yok çocuk o kelime hala, yazı şekli karakteri font kullanımı açıkca yaşını belli ediyor, ha bu arada yaşımdan şüphen varsa facebook, telefon, mesajlardan az çok anlaman lazım. Çocukca konuşan sensin ve o ufak beynin bunu anlayamıyor.

Müşteri konusuna gelince de istersen bi ara msn den ekle sana team göndereyim makinaları sunucuları müşteri sayılarını gör. Dün gene bir ergen senin gibi artislik yaptı team attım sonra ortadan YOK oldu.

Haddini bil bana klavye delikanlılığı yapma.

Ben Senden Büyüğüm Dedim Mi??
Ama Akıl Yaşı Olarak Senden İyiyim Onuda Biliyorum
Senin Kaç Müşterin Var Banane Ondan
Her Konuya Böyle Sulanırsan O Müşterileride Kaybedeceksin Diyorum
Senin Gözlerde Sorunlu Olduğu İçin Renkli Yazıyorum Okuya Bil Diye

[Ben Bilişim Söylemiyecegim Kardeş Sadece Şunu Bilmeni İstedim] [Not] Kardeş Herkesin Yorumuna Bakma Bazıları fake hesap açıyor müşterinin metin2'nin ismini sölemesini belirtin ve sitesine girin oyunu kontrol edin sizin için daha iyi olur

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri