Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Buyukweb mi DolunayBilisim mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fear1763
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 106
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Buyukweb mi DolunayBilisim mi ?

• Buyukweb

• DolunayBilisim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar karar veremedim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum :).

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

coluk cocuk bilisim acar olmus artık .
cocukca yorumlar yapıyolarlar :)
yaptıgın yorumu bi okusana sen :)
sadece gülüyorum ve haline acıyorum .
:m08:

Çocukca yorum yapmıyorum, senin seviyende yorum yapıyorum, ticketlerde konuşmalara bakarsan olgunluğu ve yaşı görebilirsin ama şuan anlayacağın seviyede yazıyorum. Msn dede konusurken ciddiyetimi görmüşsündür.

Şaka yapmak, dalga geçmek çocukluk değildir, yeri ve zamanı önemlidir. Şuan ki gibi...
ULUBİLGE;12111663' Alıntı:
Kardeşim Büyük Web.com Ben Tafsiye Etmiyorum.Nedenmi ? Henüz 1.Haftamda Kapadım Sunucuyu.Surekli Oyundan Atıyordu.Hostları Arızalıydı.Ama Donunay Bilişimi Tafsiye Ederim Onunlada Çaliştim.Dolunay Bilişim Daha İyi. Bence...

Şubat ayında sunucu alıyorsunuz, şimdi ki sunuculara yorum mu yapıyorsunuz? agmt2.com adı altında çalıştırmadığın program kalmadı sesimi çıkartmadım en son siteyi nasıl becerdiysen kullanılamaz hale getirmiştin arıyordun ya durmadan hani.

Ayrıca oyunu sürekli bozan, oyun içi destek isteyende sizdiniz değil mi?

Sonra durmadan telefonla arayan ticket atın dedikçe yok şöyle yok böyle diyende?

Şimdi dünya kadar adamda iyi ki sizden almışım diyor, 3-5 kendini bilmezde her zaman çıkıyor herkesi memnun edemeyiz sizin gibi standartsızları hiç edemeyiz.
Büyükweb : Makinaları çok kaliteli. Hostlarında sorun cıkıyordu. Ama artık cıkmıyor. Güvenilir.
Dolunay Bilişim : Filesleri orjinal. Güvenilir. Büyükweb in makinaları daha kaliteli.

++Reppp...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri