SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Buyukweb mi DolunayBilisim mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fear1763
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 106
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Buyukweb mi DolunayBilisim mi ?

• Buyukweb

• DolunayBilisim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben Senden Büyüğüm Dedim Mi??
Ama Akıl Yaşı Olarak Senden İyiyim Onuda Biliyorum
Senin Kaç Müşterin Var Banane Ondan
Her Konuya Böyle Sulanırsan O Müşterileride Kaybedeceksin Diyorum
Senin Gözlerde Sorunlu Olduğu İçin Renkli Yazıyorum Okuya Bil Diye

Bir insan bu kadar kendini küçük düşürebilir gerçekten.

Senle tartışmayı bırak konuşacak en ufak bir konu olamaz çünkü aklın buna elvermiyor, bozuldukça saçmalıyorsun, sana kolay gelsin.

[Ben Bilişim Söylemiyecegim Kardeş Sadece Şunu Bilmeni İstedim] [Not] Kardeş Herkesin Yorumuna Bakma Bazıları fake hesap açıyor müşterinin metin2'nin ismini sölemesini belirtin ve sitesine girin oyunu kontrol edin sizin için daha iyi olur Haksızmıyım Haklımıyım :) :ka19:

Bir insan bu kadar kendini küçük düşürebilir gerçekten.

Senle tartışmayı bırak konuşacak en ufak bir konu olamaz çünkü aklın buna elvermiyor, bozuldukça saçmalıyorsun, sana kolay gelsin.

Tartışan Sensin İlk Cevap Sen Yazdın 2 Mesaj Önce Bu Tartışmayı Bırakmaya Çalıştım Tekrar Cevap Yazdın
Bu Konuya Bakan Senin Akıl Yaşı Açısından Çocuk Olduğunu Anlar Zaten
Konu Konu Gezip Müşteri Kapmaya Çalışan
Düşence Açıklama Suç Mu Bu Forumda
Düşüncemı Açıkladım

http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...7041-buyukweb-mi-dolunaybilisim-mi-10.html#50

10 Sn Geçmeden Cevabı Yazdın Konu Konu Gezip Müşteri Bulmaya Çalıştığın Ortada

Tartışan Sensin İlk Cevap Sen Yazdın 2 Mesaj Önce Bu Tartışmayı Bırakmaya Çalıştım Tekrar Cevap Yazdın
Bu Konuya Bakan Senin Akıl Yaşı Açısından Çocuk Olduğunu Anlar Zaten
Konu Konu Gezip Müşteri Kapmaya Çalışan
Düşence Açıklama Suç Mu Bu Forumda
Düşüncemı Açıkladım

http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...7041-buyukweb-mi-dolunaybilisim-mi-10.html#50

10 Sn Geçmeden Cevabı Yazdın Konu Konu Gezip Müşteri Bulmaya Çalıştığın Ortada

O nu yazdın zaten cevabınıda vermiştim, papağan gibi tekrarlamana gerek yok öyle bir çabam yok ki diyelim ki var bu çok normaldir bu işi müşteri kazanmak, para kazanmak için yapıyoruz.

Ama zaten açıklamasını yaptım sayfayı yenilediğimde mesaj yazdığını gördüm diye.

Artık saçmalayı bırak.

[Ben Bilişim Söylemiyecegim Kardeş Sadece Şunu Bilmeni İstedim] [Not] Kardeş Herkesin Yorumuna Bakma Bazıları fake hesap açıyor müşterinin metin2'nin ismini sölemesini belirtin ve sitesine girin oyunu kontrol edin sizin için daha iyi olur Haksızmıyım Haklımıyım :) :ka19:

Haklısın
http://www.mt2gard.com Büyük Web Müşterisi

Dolunay Bilişime Sordum Söylemedi Onuda Müşteri Yorumlarından Bakabilirsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri