Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Bana gelmiş lonca kapatmasına diyorsun da sen kisin ki seninle lonca kapatmasına savaş edim bücür ?![]()
Diyosun ? :m08: kim le kaaptmasına yapıcan FestivaL lemi
FestivaL i kendine denkmi görüyon velet 40 fırın somun yemen gerek FestivaL le dengim diyebilmen için sen kmsinki FestivaL seninle kapatmasına savas yapsın hele biraz yolal
muhattabım degilsn bnm denklerim gelsin seninde abilern oluyo yani
benim dengim senin abin 
Diyosun ? :m08: kim le kaaptmasına yapıcan FestivaL lemiFestivaL i kendine denkmi görüyon velet 40 fırın somun yemen gerek FestivaL le dengim diyebilmen için sen kmsinki FestivaL seninle kapatmasına savas yapsın hele biraz yolal
muhattabım degilsn bnm denklerim gelsin seninde abilern oluyo yani
benim dengim senin abin
![]()
Diyorum. FestivaL le lonca kapatmasına savaş edeceğiz. KarnavaL ' ı denk görmediğiniz için mi savşa yapıp 15 fark yediniz ? 21 Kişi geldin 17 si toplama
Madem biz kimiz gel savaş edelim yok et bizi ?Diyorum. FestivaL le lonca kapatmasına savaş edeceğiz. KarnavaL ' ı denk görmediğiniz için mi savşa yapıp 15 fark yediniz ? 21 Kişi geldin 17 si toplama![]()
Madem biz kimiz gel savaş edelim yok et bizi ?
Seni yok etmem için savaşa gerek yok emin olki sen 24 kişiydin 21 i toplamaydı ona bakıyosan siz degil
siz diye bişey yok karnaval sadece savaslarda siz olur oda 20 tane toplama adamıyla normal günlerde sen sen yine senŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)