Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
:m08:asdasdasdsad
benı bukadar kuçumsuyasan kabulet kazan konus :m08:tebrık etme konusunda tebrık ettık sız naptınız kazandıgınız halde kufur yaptınız bumu karnaval aramıza adam sokup kazanmak ıstedınız son anda fark eddık bumu karnaval lanustelık benı kımsenın gaza getırdığı felan yok bu savasın olacagınDAN o dedığın adamların haberı bıle yok hem ben sana saat9:00 da savas teklıf etmedım sabah 10:00 dı teeklıf ettığım ama kabul edmedın .... korkusu basa bele derler bu olsa gerek sana bı sozum var (((( sadece bı cocuksun)))))12-13:l03::l03::l04:
Tabi edeceksin lan. Ben oyun için de küfür etmedim ettiysem facede o yiğite ettim oda hak etti sende biliyon. Kimi soktuk lan aranıza isim ver isim ?! Ortaya laf atmakla olmuyor bu işler ! Biz sizi zekamızla yendik. bunu sizin adamınız bile kabullendi ki gelmiş bana akıllıca savaştınız tbrk ederiz diye kaç kişi geldi tbrk etti. Ben 12 - 13 yaşındaymışım

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
davet ederim 
ahahah cocuksun ozaman savasımı kabul et hadı vakıt azaldı ....
:m08:
:m08:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)