[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

KarnavaL Büyük Korkusu :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ParolaNe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 77
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

:m08:asdasdasdsad

benı bukadar kuçumsuyasan kabulet kazan konus :m08:tebrık etme konusunda tebrık ettık sız naptınız kazandıgınız halde kufur yaptınız bumu karnaval aramıza adam sokup kazanmak ıstedınız son anda fark eddık bumu karnaval lan :mad:ustelık benı kımsenın gaza getırdığı felan yok bu savasın olacagınDAN o dedığın adamların haberı bıle yok hem ben sana saat9:00 da savas teklıf etmedım sabah 10:00 dı teeklıf ettığım ama kabul edmedın .... korkusu basa bele derler bu olsa gerek sana bı sozum var (((( sadece bı cocuksun)))))12-13:l03::l03::l04:

Tabi edeceksin lan. Ben oyun için de küfür etmedim ettiysem facede o yiğite ettim oda hak etti sende biliyon. Kimi soktuk lan aranıza isim ver isim ?! Ortaya laf atmakla olmuyor bu işler ! Biz sizi zekamızla yendik. bunu sizin adamınız bile kabullendi ki gelmiş bana akıllıca savaştınız tbrk ederiz diye kaç kişi geldi tbrk etti. Ben 12 - 13 yaşındaymışım :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

davet ederim ;)

HAHAHAH :m08: KABUL ETMIYOSUN SONRADA DIYO SUNKI SAAT 9 :00 SAVAS DAVET ETTIN AKIKOOOOO :D :D KORKAKLAR İŞTE KARNAVAL İŞTE EMRE CANDAN :m08::m08::m08::ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri