Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ben o loncaya 2 günlüğüne girdim. Oda yan cardı IIalibeyII di. Ben bahsettiğin AtlantiS değil KONARILI loncası. Sen artık neyin kafasında yasıyorsaneskiden o lonca vardı ama sende o loncadaydın fotografları attırtma.![]()
alla alla önceden konarılı yoktu abisi. atlantis bozulunca ona geçtiler hikaye okuma bana.
burdan ağlayana kadar oyunda göster atisligini. hem oyundada görünmüosun hiç öptülermi yoksa. 
burdan ağlayana kadar oyunda göster atisligini. hem oyundada görünmüosun hiç öptülermi yoksa. 
he bu arada seni çok kesiyorum diye bana iyi davranmaya calışmıştın ninjanla bi hatırlatim dedim. 

Kocum Atlantis varken ASİL NoFeaR vardı o zamnlarda mustafa kırmızıda yokdu. KONARILI loncası Mustafanın Mustafa klırmızı oldu loncayı kurdu. Birkaç gün sonrada ben loncamı bozup KONARILI ye geçtim. Bilmeden konusma.Sen 16 17 yasındaki bebesin karsındakinin yasını bilmeden abisi falan filanlı konusma. Edebini bil.alla alla önceden konarılı yoktu abisi. atlantis bozulunca ona geçtiler hikaye okuma bana.burdan ağlayana kadar oyunda göster atisligini. hem oyundada görünmüosun hiç öptülermi yoksa.
![]()