Sen hakketten gerizekılısın. O ninja bos car edit yok. Neyin kafasını yasan senhe bu arada seni çok kesiyorum diye bana iyi davranmaya calışmıştın ninjanla bi hatırlatim dedim.![]()
Sen hakketten gerizekılısın. O ninja bos car edit yok. Neyin kafasını yasan sen
la oğlum sonuçta senin çarın. surana rahat vermicem dedim sonra hemen iyi geçinmeye çalıştın. attırma fotografı.

Kocum Atlantis varken ASİL NoFeaR vardı o zamnlarda mustafa kırmızıda yokdu. KONARILI loncası Mustafanın Mustafa klırmızı oldu loncayı kurdu. Birkaç gün sonrada ben loncamı bozup KONARILI ye geçtim. Bilmeden konusma.Sen 16 17 yasındaki bebesin karsındakinin yasını bilmeden abisi falan filanlı konusma. Edebini bil.
alla alla sen demedinmi lan konarılı 4-5kişi dalmaz sana diye. şimdi asilden bahsediorsun. ben onlara lonca bile demiyorum

olum gerzek gerzek konusmada kapat ceneni. Loncadkilere söyliyecem seni gördüermi kac kişi acıksa dalsınlaralla alla sen demedinmi lan konarılı 4-5kişi dalmaz sana diye. şimdi asilden bahsediorsun. ben onlara lonca bile demiyorum![]()
he kocum shop yapar atarsın hem sen kim benim surama rahat vermemek kim arada ucurum fark varla oğlum sonuçta senin çarın. surana rahat vermicem dedim sonra hemen iyi geçinmeye çalıştın. attırma fotografı.![]()