Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
ahaha az önce o ninjamdı diosun smdi shoptan bahsediosun .

lan mal mısın şimdi o bnm ninjam değilmi dedim. Ben o ninjaya girmiyom artık ve calındı da. Sen onu bunu eleştireceğine önce beynini geliştir !!!!ahaha az önce o ninjamdı diosun smdi shoptan bahsediosun .![]()
lan mal mısın şimdi o bnm ninjam değilmi dedim. Ben o ninjaya girmiyom artık ve calındı da. Sen onu bunu eleştireceğine önce beynini geliştir !!!!
tabi tabi ninjanın fotolarını atıcam diyince çalındı dimi.

oyunda olmadığın belli o ninja calınalı kac hafta oldu. Tek ninja değil Suralarımdan biride calındı. Oğlum fotoları atsan kac yazar benm kim olduğumu nası biri olduğumu bilen biliyor. Kİmi iyi yanımı gördü dostum knkm dedi. Kimlerine kötü yüzümü gösterdim oyunda rahat vermedim. Hırsız dedi. Sen dert etme kocum kim ne olduğunu bilen biliyor. Senin atacağın resim shop yapımı herkes biliyor shop kullandığını. Sen shoplarla kendi tatmin edersin. Biz oyunda gerçek resimlerle her seyi kanıtlarız. Farkımız sen shopla yaparsın ben ise gerçke yapıpda atarım. sen yalanlarınla övünürsün. Ben ise gerçeklerimletabi tabi ninjanın fotolarını atıcam diyince çalındı dimi.![]()