Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
hea gördük çöldeki savaslarda çözme atıp kosardınben parmak yiyince kaçmam. çünki fakir değilim kılıç bıçaklı bilezik alıcak kadar gücüm var. anlayan anladı hogan .
ayrıca laf öle sokulmaz böle sokulur.![]()

hea gördük çöldeki savaslarda çözme atıp kosardın![]()
1kişiye 10kişi dalarsanız canı fullemeye calısırım tabi. sen tek kalınca şehire uzuyodun. ben çölde kalıodum ama

bir kişiye 10 kişi dalarsanız demeden önce su soruyu kendne sor. Acaba benim 10 kişinn aynı anda bana dalmasına sebeb verebilecek carım varmı ? diye kendine sor.1kişiye 10kişi dalarsanız canı fullemeye calısırım tabi. sen tek kalınca şehire uzuyodun. ben çölde kalıodum ama![]()
La crazysura sen birini afkyken kesip olmayan kişinin ismini yazan birisin
anca işine geleni çekersin
çölde beni yatıramyınca kılıcını cıkarıp yatrmaya calıştıgını hatta yine yatıramayıp adam çağırdığını ne çabuk unutuyn gör bak sen böle yaptn ya boy boy fotolarını cekip koycm bende artık 
anca işine geleni çekersin
çölde beni yatıramyınca kılıcını cıkarıp yatrmaya calıştıgını hatta yine yatıramayıp adam çağırdığını ne çabuk unutuyn gör bak sen böle yaptn ya boy boy fotolarını cekip koycm bende artık 
La crazysura sen birini afkyken kesip olmayan kişinin ismini yazan birisinanca işine geleni çekersin
![]()
elinden geleni ardına koyma. benimle uraşanların başı ağrır sölemedi deme. uyarim.