HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İşte şöyle bir durum var videoyu koyan arkadasta lag var dün tek skil attım 23 küsürü gördüm adı hile olmus neyse ya hersey olabilir yapıcak yok
SS'de Hiç Bir Kural İhlali Yok!!
Sende Feci Derecede Lag Var.Boşuna Mmomt2 Destek Ekibini Meşgul Ediyosun.
Sende Feci Derecede Lag Var.Boşuna Mmomt2 Destek Ekibini Meşgul Ediyosun.
UZMAN ARKADAŞ SEN ARADAN ÇIKTA AZAP KARDEŞİM GELSİN..SEN MEŞGUL EDİYOR OLMAYASIN BENİ? USLUBA DİKKAT EDELİM!!! O ADAMDA HİLE VAR İKİNCİ KAYITI KOYMADIM SENİN BOYLE DİYCEĞİNİ BİLİYORDUM UZMAN ARKADAŞ...
sAYEMİZDE SİTEDE HIRSIS KALMADI BANA TŞK EDECEĞİNE MEŞKUL ETME DİYORSUN...BİZLER SİTEDE HUZURU SAĞLIYORUZ...AMA SEN DERSEN Kİ KARDEŞ BOŞVER SW BOYLE GÜZEL BUYUR....AMA İNAN SW DE OYUNU BIRAKAN BIRAKANA BUNUDA UNUTMA UZMAN ARKADAŞ..ZATEN SANA PEK CEVAPTA VERMİYORUM..İŞTE SIRF BU YUZDEN...
SANA HAYATTA BAŞARILAR UZMAN ARKADAŞ...
sAYEMİZDE SİTEDE HIRSIS KALMADI BANA TŞK EDECEĞİNE MEŞKUL ETME DİYORSUN...BİZLER SİTEDE HUZURU SAĞLIYORUZ...AMA SEN DERSEN Kİ KARDEŞ BOŞVER SW BOYLE GÜZEL BUYUR....AMA İNAN SW DE OYUNU BIRAKAN BIRAKANA BUNUDA UNUTMA UZMAN ARKADAŞ..ZATEN SANA PEK CEVAPTA VERMİYORUM..İŞTE SIRF BU YUZDEN...
SANA HAYATTA BAŞARILAR UZMAN ARKADAŞ...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)