- Konular
- 0
- Online süresi
- 5m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
konuyu paylaşan arkadaşımız 'aaa_4' Alıntıdır yazdığın için teşekkürler
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
aynen Evet En fazla 3 kez yapılıyor sonra aynı işlemi yapıyorum kabul et butonu aktif olmuyor onu nasıl ayarlicaz ?
- Konular
- 84
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Evet En fazla 3 kez yapılıyor sonra aynı işlemi yapıyorum kabul et butonu aktif olmuyor onu nasıl ayarlicaz ?
aynen Evet En fazla 3 kez yapılıyor sonra aynı işlemi yapıyorum kabul et butonu aktif olmuyor onu nasıl ayarlicaz ?
Doğru düzgün çıkış yapıp modeme reset atın sonra tekrar dediklerimi yapın...
Aldığım siteyi yayınlayan kişinin nickini vsvsde verecektimde reklam falan olur hesabı ile vermedim :ka19:konuyu paylaşan arkadaşımız 'aaa_4' Alıntıdır yazdığın için teşekkürler
- Konular
- 45
- Online süresi
- 18m 32s
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 43
- DevLira
- 0
kardeş kodları silince ana sayfaya atıyor ve yapıştırda çıkmıyor.s
- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 261
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Merhaba arkadaşlar forumda bulamadım bende açayım dedim konuyu bug çalışıyor
ÇIKLAMA:Bu bug şirket değiştirdiğinde tekrardan gelen görevleri şirket değiştirmeden yapmanızı sağlar.Örneğin VRU sunuz x5 haritasında bekleme görevi var gidip 1-5 yada 2-5 de beklersiniz mmo nun görevi olan x5 haritasında bekleme görevi 2-5 ve 3-5 de dir yani mmo nun olan bu görevi kendi ahritanızda rahatça yapabilirsiniz
İlk öncelikle rar dosyamızı indiriyoruz ve açıyoruz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Dosyanın içinde sadece metin belgesi var onun içindede kodlar exstradan bir dosya yoktur yani...
-Kodların bulunduğu not defterini açtıktan sonra SADECE OPERADAN (sadece operada oluyor) oyunumuza giriş yapıyoruz
![]()
-Giriş yaptıktan sonra görevler bölümüne geliyoruz
![]()
-Bu bölümde görev açıklamalarının olduğu yere sağ tıklayıp 'Öğeyi Denetle ' e tıklıyoruz. inglizcesi inspect element
-Altta açılan bölümde resimdeki gibi kodların bulunduğu bölümü en alta getiriyoruz
![]()
-En sondaki ' </htlm> ' a 2 kez tıklıyoruz ve gelen yerdeki bütün kodların hepsini seçmek içiin 'CRLT+A' ya basıyoruz ve siliyoruz
-Ve indirmiş olduğumuz not defterinin içindeki kodların hepsini sildiğimiz yere yapıştırıyoruz ve resimdeki yuvarlak içine alınmış yerden kapıyoruz
![]()
- Bundan sonrası çok basit yazılar karmaşık olabilir ama tıklayınca sağ tarafta açıklaması çıkıyor ve seçmek istediğiniz görevi seçiyorsunuz
-Ve oyuna giriş yapıyorsunuz
![]()
NOT: Bu bugla alınmış görevleri iptal etmek istiyorsanız aynı işlemi tekrar uygulayınız ve seçtiğiniz görevi bulup iptal edebilirsiniz
NOT: Bu bugda görevler gruplar halindedir.Taş toplama görevleri bir grup bekleme görevleri bir grup vs. öyle gruplar halindedir.
İNŞALLAH YARARLI OLABİLMİŞİMDİR
Lütfen dağıtmayınki fixlenmesin güzel güzel kullanalım
Alıntıdır
Arkadaşlar aşırı derecede kolay resimlerde zor gözüküyor oysaki yapacağınız şey kopyala yapıştır
Videolu anlatım yapmayı düşünüyorum sorularınızı yazın cevaplarım
Yazım yanlışları onları düzeltirsen daha iyi olur

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)