Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Assassin’s Creed Shadows Silver Smugglers Görev Rehberi

devemoji

dev.mmooyun.com
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Yönetici
VIP Üye
Paylaşım
Ayın Üyesi
Konular
163
Online süresi
1ay 29g
Reaksiyon Skoru
761
Altın Konu
59
Başarım Puanı
214
TM Yaşı
10 Yıl 3 Ay 18 Gün
MmoLira
3,683
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Bu Silver Smugglers işi Tamba bölgesine girince açılıyor. Sukyoji Temple civarında başlıyor, Fujitaka diye bir adamla konuşuyorsun ve olay oradan dallanıp budaklanıyor. İlk başta basit bir “kaçakçılar var temizle” görevi gibi duruyor ama ilerledikçe baya parçalı bir yapı çıkıyor.Ben girince direkt şunu fark ettim, görev seni tek bir noktaya kilitlemiyor, haritanın farklı köşelerine savuruyor. Bir hedefi bitirip diğerine geçiyorsun, arada uzun mesafeler var. biraz gezmeli, biraz da sabır işi.

Ekran görüntüsü 2026-04-17 224110.png

İlk hedef Interrogator mesela Sukyoji’nin doğusunda Onitake Shrine tarafında. Oraya gidince aslında direkt bir NPC’yi takip etmiyorsun, önce olay yeri var. Fujitaka’nın adamı ölü bulunuyor, kan izi falan derken küçük bir mağaraya giriyorsun. İçerisi direkt smuggler den gibi, orada Interrogator çıkıyor zaten. Temizleyince katana, bazı engraving ve mastery point veriyor. Silver Trader kısmı Wakasa tarafında Genbao Fort içinde. O biraz daha stat odaklı düşman, DPS ve posture işleriyle oynuyor. Orası fort olduğu için genelde direkt dalmak sıkıntı, biraz temizleyip öyle gitmek daha rahat. Slaver olayı ise gemide, Tsuruga Sea Port’un batısında. Burada en dikkat etmen gereken şey teppo kullanması, yakıyor resmen. Ben orada birkaç kere yedim zaten, uzak durmak gerekiyor. Onu kesince yine ability crit vs tarzı bir set düşüyor.

Ekran görüntüsü 2026-04-17 224119.png

Teppo Merchant Fukuchiyama Castle’ın güney kısmında. Orası klasik kale içi görev, bir samuray officer var yakınında, önce onu indirmezsen takviye geliyor sürekli. O yüzden biraz temiz iş yapmak gerekiyor. Teppo Smuggler Yakami Fort içinde, Tamba’nın ortalarında. Burada kalabalık baya fazla, direkt girersen sarıyorlar. Ben önce etrafı temizleyip sonra hedefe gitmiştim, yoksa iş uzuyor. Smuggler Leader ise Mai’s Mansion tarafında, Himeji Castle’ın kuzeyinde. Orada ilginç bir şey var, biraz konuşturursan aslında bilgi veriyor, direkt kesmek yerine dinlemek daha mantıklı.

Ekran görüntüsü 2026-04-17 224140.png

En son iş Yoshisada’ya geliyor. Bu olay aslında twist gibi, Fujitaka’nın sağ kolu işin içinde çıkıyor. Miyazu Castle’da buluyorsun. Kısa bir konuşma sonrası zaten fight başlıyor, bitirince olay kapanıyor.Sonra geri Fujitaka’ya dönüyorsun, görev kapanıyor. XP, cosmetic ve altın veriyor. Klasik AC zinciri yani, harita dolaş, hedef indir, geri dön. Genel hissi şey, görev güzel ama baya “parça parça temizleme” tarzı, tek seferde akmıyor.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri