romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Olay konu Görev bugu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aaa_4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

konuyu paylaşan arkadaşımız 'aaa_4' Alıntıdır yazdığın için teşekkürler

aynen Evet En fazla 3 kez yapılıyor sonra aynı işlemi yapıyorum kabul et butonu aktif olmuyor onu nasıl ayarlicaz ?

Evet En fazla 3 kez yapılıyor sonra aynı işlemi yapıyorum kabul et butonu aktif olmuyor onu nasıl ayarlicaz ?
aynen Evet En fazla 3 kez yapılıyor sonra aynı işlemi yapıyorum kabul et butonu aktif olmuyor onu nasıl ayarlicaz ?

Doğru düzgün çıkış yapıp modeme reset atın sonra tekrar dediklerimi yapın...

konuyu paylaşan arkadaşımız 'aaa_4' Alıntıdır yazdığın için teşekkürler
Aldığım siteyi yayınlayan kişinin nickini vsvsde verecektimde reklam falan olur hesabı ile vermedim :ka19:

kardeş kodları silince ana sayfaya atıyor ve yapıştırda çıkmıyor.s

Merhaba arkadaşlar forumda bulamadım bende açayım dedim konuyu bug çalışıyor

ÇIKLAMA:Bu bug şirket değiştirdiğinde tekrardan gelen görevleri şirket değiştirmeden yapmanızı sağlar.Örneğin VRU sunuz x5 haritasında bekleme görevi var gidip 1-5 yada 2-5 de beklersiniz mmo nun görevi olan x5 haritasında bekleme görevi 2-5 ve 3-5 de dir yani mmo nun olan bu görevi kendi ahritanızda rahatça yapabilirsiniz

İlk öncelikle rar dosyamızı indiriyoruz ve açıyoruz

Dosyanın içinde sadece metin belgesi var onun içindede kodlar exstradan bir dosya yoktur yani...

-Kodların bulunduğu not defterini açtıktan sonra SADECE OPERADAN (sadece operada oluyor) oyunumuza giriş yapıyoruz

resimf.jpg

-Giriş yaptıktan sonra görevler bölümüne geliyoruz

resim1p.jpg

-Bu bölümde görev açıklamalarının olduğu yere sağ tıklayıp 'Öğeyi Denetle ' e tıklıyoruz. inglizcesi inspect element
-Altta açılan bölümde resimdeki gibi kodların bulunduğu bölümü en alta getiriyoruz

resim2dei.jpg

-En sondaki ' </htlm> ' a 2 kez tıklıyoruz ve gelen yerdeki bütün kodların hepsini seçmek içiin 'CRLT+A' ya basıyoruz ve siliyoruz

-Ve indirmiş olduğumuz not defterinin içindeki kodların hepsini sildiğimiz yere yapıştırıyoruz ve resimdeki yuvarlak içine alınmış yerden kapıyoruz

resim3lv.jpg

- Bundan sonrası çok basit yazılar karmaşık olabilir ama tıklayınca sağ tarafta açıklaması çıkıyor ve seçmek istediğiniz görevi seçiyorsunuz

-Ve oyuna giriş yapıyorsunuz

resim4f.jpg

NOT: Bu bugla alınmış görevleri iptal etmek istiyorsanız aynı işlemi tekrar uygulayınız ve seçtiğiniz görevi bulup iptal edebilirsiniz

NOT: Bu bugda görevler gruplar halindedir.Taş toplama görevleri bir grup bekleme görevleri bir grup vs. öyle gruplar halindedir.

İNŞALLAH YARARLI OLABİLMİŞİMDİR ;)

Lütfen dağıtmayınki fixlenmesin güzel güzel kullanalım
Alıntıdır

Arkadaşlar aşırı derecede kolay resimlerde zor gözüküyor oysaki yapacağınız şey kopyala yapıştır
Videolu anlatım yapmayı düşünüyorum sorularınızı yazın cevaplarım

Yazım yanlışları onları düzeltirsen daha iyi olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri