noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Suriye'ye BOYKOT!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rney
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 125
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Suriye ile savaş konusunda bahane aranıyordu o bahanede böylece ortaya çıkmış oldu. Adamların hava sahasında ne işi var bizim uçağımızın,
Okadar açık ki suriyeye müdahale için bir bahane arandığı. Böylece bu bahane bulunmuş oldu.

Dün insanları israilin müdahale edeceğini bile bile mavi marmara ile gönderenler bugünde suriyeye müdahale için zemin hazırlıyorlar.

Ne diyelim milletimiz hakkında hayırlısı ne ise o olsun

Ben de uçağın düştügünü duyduğumda bizim uçağımızın orada ne ısı var demiştim umarım savaş gibi bir durum olmaz

Suriye ile savaş konusunda bahane aranıyordu o bahanede böylece ortaya çıkmış oldu. Adamların hava sahasında ne işi var bizim uçağımızın,
Okadar açık ki suriyeye müdahale için bir bahane arandığı. Böylece bu bahane bulunmuş oldu.

Dün insanları israilin müdahale edeceğini bile bile mavi marmara ile gönderenler bugünde suriyeye müdahale için zemin hazırlıyorlar.

Ne diyelim milletimiz hakkında hayırlısı ne ise o olsun

Zaten böyle yapa yapa bu milleti bu hale getirdiler.

Fazlada NATO demeyin.Bu NATO İsrail,Mavi Marmara'ya saldırırken ne yaptı ?

Şuan Tek Düşüncem ASKERLERİMİZİN,PİLOTLARIMIZIN SAĞ BULUNMASI.

Dediğin bir yandan bakılırsa doğru kardeşim , fakat askeri müdahale olacak,OLMALI da zaten.

Sakin ol.Askeri müdahale yapalım diyince Askeri müdahale olmuyo öyle şap diyince.Bunlara daha zaman var.Yeterki PİLOTLARIMIZ bulunsun.Biz daha dağdaki katillere müdahale yapamıyoruz.

ABD'ye helal olsun adamlar Orta Doğu projesini uygulamaya başladı bile.İlk önce Irak'ı soydular soğana cevirdiler Şimdide İran'a Göz diktiler.ALLAH yardımcımız olsun.

Saygılar,Sevgiler....

Son düzenleme:
Demekki birilerine amacına çok yaklaşmış :)
Taa en başından beri amerikanın en büyük hedefi "Büyük Orta Doğu" adlı projesini hayata geçirip tüm petrol ve diğer zenginlik kaynaklarını kontrol altına almaktı ve bu süreçte Türkiye'yi çok iyi kullandı şimdi de öyle yapıyor.
Ben hiçbir şekilde bir savaşın çıkıp da insanların ölmesini istemem, hayırlısı neyse o olsun.

Demekki birilerine amacına çok yaklaşmış :)
Taa en başından beri amerikanın en büyük hedefi "Büyük Orta Doğu" adlı projesini hayata geçirip tüm petrol ve diğer zenginlik kaynaklarını kontrol altına almaktı ve bu süreçte Türkiye'yi çok iyi kullandı şimdi de öyle yapıyor.
Ben hiçbir şekilde bir savaşın çıkıp da insanların ölmesini istemem, hayırlısı neyse o olsun.

+++

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri