HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Haklısın kardeşim, paylaşım için teşekkürler.
İnşallah 2 Mehmet'imiz bulunur.
İnşallah 2 Mehmet'imiz bulunur.
Başta yabancı kafirlerin istedikleride bu biz müslümanları birbirine kırdıkmak Suriye'nin Esad'ı kafirlerin uşağıdır yoksa halk müslüman ve onların hiç bir suçu yoktur zaten zulum altındadırlar bizi birbirimize düşürmek onların amacı bu tuzağa düşmeyelim.Yazımı Peygamber Efendimizin sözü ile bitirmek istiyorum.
Kafirler size dost gibi görünürler ancak onlar sizin düşmanınızdır.
Son düzenleme:
Allah Ülkemiz Hakkında Hayırlısını Versin .
Ortalık Çok Karıştı ...
Evet

Sakin ol.Askeri müdahale yapalım diyince Askeri müdahale olmuyo öyle şap diyince.Bunlara daha zaman var.Yeterki PİLOTLARIMIZ bulunsun.Biz daha dağdaki katillere müdahale yapamıyoruz.
ABD'ye helal olsun adamlar Orta Doğu projesini uygulamaya başladı bile.İlk önce Irak'ı soydular soğana cevirdiler Şimdide İran'a Göz diktiler.ALLAH yardımcımız olsun.
Saygılar,Sevgiler....
hocam sakin ol diyorsunuz da yeter artık bence ?
her hafta bir şehit haberi duyuruyoruz.
biz de biliyoruz hocam şap diye askeri mudahale çocuk değiliz yani

bazı arkadaşlar benim sözlerimi okumadan,anlamadan yorum atmazlarsa sevinirim.
Son dakikada olarak;
Amerika bir bildiri ile yanımızda olduğunu belirtti.
Bunun üzerine Suriye'de kaza olduğunu belirtti.
Nasıl bir kazaysa bu anlamıyorum.
Başta yabancı kafirlerin istedikleride bu biz müslümanları birbirine kırdıkmak Suriye'nin Esad'ı kafirlerin uşağıdır yoksa halk müslüman ve onların hiç bir suçu yoktur zaten zulum altındadırlar bizi birbirimize düşürmek onların amacı bu tuzağa düşmeyelim.Yazımı Peygamber Efendimizin sözü ile bitirmek istiyorum.Son dakikada olarak;
Amerika bir bildiri ile yanımızda olduğunu belirtti.
Bunun üzerine Suriye'de kaza olduğunu belirtti.
Nasıl bir kazaysa bu anlamıyorum.
Kafirler size dost gibi görünürler ancak onlar sizin düşmanınızdır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)