Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Suriye'ye BOYKOT!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rney
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 125
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bizde biliyorum dostum bunu , ben kesin olarak avatar koyun demedim,avatara koyabilirsiniz dedim,ayrıca sizden DUA istedim.
ilk önce konuyu anlayın sonra eleştiride bulunun...

Konuyu okumasaydım Yorum yapmazdım.Post kasmayı sevmeyen biriyim. Tartışma ortamı çıkartmaya gerek yok :)

Ancak Bu Hususla ilgili Ciddi bir şeyler yapmak istiyorsanız Toplantı ayarlamanız gerekir.Herkesin Katılabileceği (Taksim v.b) Ana Bölgelerde Herkesin gelebileceği bir yer..

Konuyu okumasaydım Yorum yapmazdım.Post kasmayı sevmeyen biriyim. Tartışma ortamı çıkartmaya gerek yok :)

Ancak Bu Hususla ilgili Ciddi bir şeyler yapmak istiyorsanız Toplantı ayarlamanız gerekir.Herkesin Katılabileceği (Taksim v.b) Ana Bölgelerde Herkesin gelebileceği bir yer..

tartışma ortamı yaratmıyorum..
hocam,onu yapmayı düşündüm Antalya'da fakat forumda çok farklı illerde istikamet eden arkadaşlarımız var.
Bazı illerde yapmaya kalkışırsak az katılım olacak bunu da bir düşünün.
Antalya'da az arkadaşımız var.

tartışma ortamı yaratmıyorum..
hocam,onu yapmayı düşündüm Antalya'da fakat forumda çok farklı illerde istikamet eden arkadaşlarımız var.
Bazı illerde yapmaya kalkışırsak az katılım olacak bunu da bir düşünün.
Antalya'da az arkadaşımız var.

Haklısın , teşekkürler

İstanbulda Büyük bir Boykot Hazırlığı olursa Bizzat duyurmak isterim

Haklısın , teşekkürler

İstanbulda Büyük bir Boykot Hazırlığı olursa Bizzat duyurmak isterim

Tabii ki hocam,boykot yapılacaksa zaten İstanbul'da yapabiliriz.Orada daha çok katılım olur.Ama ben olamam bir kaç arkadaşı görevlendirip yapabiliriz ileride ki günlerde.Teşekkürler ilginiz için :)

Arkadaşlar konu amacından dışarı çıkıyor.
Lütfen 2 MEHMET'imiz için DUA'larınızı bekliyorum..

İstesek Askeri nufusumuzle Süriyeyi Çok rahat Alt Edebilirizde Abd İzin vermiyor

Bunu zaten abd istiyor zemini hazırlayanlar onlar topu natoya atarak amacı barışı saglamak gibi göstermek bence ama en başta suriyey girmemizi isteyen abd

Unutmayınki çıkar olmadıgı sürece savaş olmaz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri