Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Suriye'ye BOYKOT!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rney
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 125
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Avatar'a Türk bayrağı koymakla Hiç bir yardım veya boykot'da bulunamazsınız

Sadece kendinizi Kandırırsınız

Eğer Dersenizki Şu Gün , Şu saatte Belirli bir yerde toplanalım.İşte ozaman Doğru şeyi yapmış olur ve Sesimizi herkesin duymasını sağlarız

Türkiye'ye Çok Kötü Bir Tuzak Kuruldu Ancak Sayın Başbakanımız Sakin Şekilde Basın Açıklaması Yaparak Tuzak Kuranlara Hedeflerine Ulaşamayacaklarını Söyledi.

NATO Türkiyeden Karar Beklediğini Söyledi.ABD Dışişleri Sözcüsü Konuya İlişkin Kararı Türkiye'nin Vermesinin En Doğrusu Olduğunu Söyleyerek ABD Türkiye'ye Yeşil Işık Yaktı.

Avatar'a Türk bayrağı koymakla Hiç bir yardım veya boykot'da bulunamazsınız

Sadece kendinizi Kandırırsınız

Eğer Dersenizki Şu Gün , Şu saatte Belirli bir yerde toplanalım.İşte ozaman Doğru şeyi yapmış olur ve Sesimizi herkesin duymasını sağlarız

Bizde biliyorum dostum bunu , ben kesin olarak avatar koyun demedim,avatara koyabilirsiniz dedim,ayrıca sizden DUA istedim.
ilk önce konuyu anlayın sonra eleştiride bulunun...

Uçağımızın vurulması ve 2 askerimizin bulunamaması tabiki çok üzücü. Ancak olaylara bakarsak ve gelişmeleri takip edersek zaten bunun olacağı bir yerden patlak vereceği belliydi. Adamların hava sahasına yada karasularına girersen adam vurmak zorunda. Uluslararası sınır ihlali demek zaten başlıbaşına bir savaş sebebidir. Hatırlarmısınız bilmem Yunan uçakları bizim sahamıza girdiğinde bizim uçaklarımız bir tanesini düşürmüştü pilotlar arasında it dalaşı diye tabir edilen bir olay sırasında. Bu olay tamamen savaş çıkarmak adına yapılmış birşey. Bugün bize yapılsa bizde aynı şeyi yapmak zorundayız ama tabiki günümüzdeki politik olaylar dolayısıyla Suriye'ye bir müdahale söz konusu olucaktır diye düşünüyorum. Buda bunun altyapısını oluşturmak adına yapılmış birşey olmuş olabilir. Hayırlısı olsun. Kimsenin canı yanmaz inşallah.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri