Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
kardeş ben okadar okudum okudum ama anlıyamadım çok karışık geldi rica etsem video çekebilirmisin tabi işin yoksa ?
konuyu hortlatmayınız lütfen
kardeş ben okadar okudum okudum ama anlıyamadım çok karışık geldi rica etsem video çekebilirmisin tabi işin yoksa ?
Forumda Olanlardan Sonra Bu Konuyu Editleyecektim Fakat Vazgeçtim. Video Çekmeyi de Düşünüyordum Çekeceğim Programı Bile Pc ye Yüklemiştim Fakat Dediğim Gibi Forumda Olanlar Vazgeçmemi Gerektirdi. Video Çekmeyeceğim Malesef.
konuyu hortlatmayınız lütfen
Halen Çalışmakta Olan Bi Bugu Güncel Tutmakta Bi Sakınca Göremiyorum.
Sizce Bi Sakıncası Varsa Onu Yazın.
Son düzenleme:
Hammadde desteği, NPC kargo kutularından toplanan hammadde sayısını % 25 arttırır. Destek satın alındıktan sonra 10 saat etkin kalır.
Arkadaşlar şimdi ben bugu yapıcam tam hammadde desteğini alıcaktım npc kargo kutusu dediğini gördüm yani şimdi yapıcamda hala çalışıyormu onu soriyim dedim çalışmıyorsa uğraşmayayım
Arkadaşlar şimdi ben bugu yapıcam tam hammadde desteğini alıcaktım npc kargo kutusu dediğini gördüm yani şimdi yapıcamda hala çalışıyormu onu soriyim dedim çalışmıyorsa uğraşmayayım
Hammadde desteği, NPC kargo kutularından toplanan hammadde sayısını % 25 arttırır. Destek satın alındıktan sonra 10 saat etkin kalır.
Çalışıyor...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)