berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Haemos l Son kez..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Haemos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 829
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhaba arkadaşlar ,

Forumda adımı çoğu kez duymuşsunuz. Son günlerde " Uzman üyeliğin neden alındı " sorularını duymaktan bıktığım için paylaşım yapmamayı düşünüyorum. Turkmmo'yu çok seviyordum , fakat bu son günlerde adam yerine koyulup cevap dahi verilmemesi beni iyice sinir etti.

Sırf " admin çıkarlarına zıt düştüğüm " için rankım alındı ve buna hakaret süsü verildi. Bu konumda haklı iken , hakkını aramanın ne kadar zararlı olduğunu sizlere göstereceğim.Umarım Emrah bu konumu editlemez. Gerçi hoş , 9 gündür beni kaale almayan biri , konuma neden göz atsın ki ?

İşte adminlere küfür ettiğim yorumlarım ;

İspatlamaya çalışmak için koyduğun fotoğrafları yine silerler.

Gittiğinle kalırsın , kimseyle paylaşmana izin vermezler bu forumdan.

Katılıyorum.

Bu konu hakkında son yorumum.

Bu tür üç kağıtçıları daha çok eleştirip aşağılamak isterdim , fakat rep puanım 71.000 kaldı , o da bu yorum sonrasında gidecek.

Admin sağolsun VPSCube ' yi elinden geldiğince güzel kayırıyor. Hiç bir konuda bu kadar çok yönetim üyesinin yorum attığı görülmemiştir.

Konu sahibine yine sonsuz teşekkürler , forum yönetimi ve VPSCube'nin ne olduğunu bir kez daha bize anlattı.

Herkese hayırlı akşamlar , iyi forumlar.

Kim editlediyse bu konuyu helal olsun.

Forum hangi ellerde belli değil , fakat VPSCube yönetime dayamış kapıyı o yüzden problem yok.

Ama doğruya doğru adamların ağzı çok güzel laf döndürüyor , hizmetleri 5 para etmezken dahi öyle reklamlar verdiler ki herkes bir şey sanıyor onları

Kesinlikle katılıyorum.

Hizmeti 5 para etmez , sadece admine sabit reklam parası verdiği için adam baş tacı edildi forumda.

Bir izin verilse , " Referansım " dediği 250 kişiden 50 tanesi şikayetçi çıkmazsa bende adımı değiştireceğim.

Özel mesajdan farklı burdan farklı konuşuyorsun şov yapmanın anlamı varmı ? sen şu mesajlarından doalyı uzmanlığından alındın

http://www.turkmmo.com/showpost.php?...3&postcount=59
http://www.turkmmo.com/showpost.php?...27&postcount=8
http://www.turkmmo.com/showpost.php?...3&postcount=23
http://www.turkmmo.com/showpost.php?...0&postcount=11

Bu tarz bana veya foruma hakaret içeren bir mesajını daha görürsem uzmanlığının yanında hesabınıda kapatacağım.
Bırak 150 tlyi 15 bin tl ye bile ben kimseyi kayırmam ne forumda ne gerçek hayatta. Tanımadığınız hakkında birşey bilmediğiniz insanlar hakkında yorum yaparken 2 kere düşünün.

Ne de ağır hakaretler değil mi..

Benim tek suçumun düşündüklerimi bu forumda özgürce söyleyebileceğimi düşünmek oldu. Bilmeliydim ki , forumda yükselmek için hep toz pembe gözlüklerle dolaşmam gerek..

Size tavsiyem arkadaşlar , bu forumda rank almak istiyorsanız elinizden geldiğince tartışmalara bulaşmayın , hep adminlerin suyuna gidin.

Şimdilik söyleceklerim bunlar. Gerekli olan konunun özetini zaten imzamda yazdım.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Gider ayak tüm yorumlara repimi unutmayacağım.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bu konuda şu ana kadar yorum yapmaktan çekildim ama bu yorumu yazmayı artık zorunluluk olarak görüyorum.
Şimdi bu forumun sahibi kim? admin, yani Emrah abi. İşler burada onun kurduğu sisteme göre işliyor, yani onun kuralları geçerli. Sen kalkıp da diyorsun ki admin VpsCube'yi kayırıyor. O zaman neden onun forumunda dolaşmaya devam ediyorsun? Hadi forumda üye olarak dolaşırsın da, madem sahiplerinin adam kayırdığını ve ayrımcılık yaptığını düşünüyorsun, neden yönetimine girip de o kişinin kurduğu düzen içinde çalışmak istiyorsun? Yönetimi de geçtim uzman üyelik için 9 gündür cevap alamıyorum diyorsun. Madem sahiplerinin dürüst olmadıklarını ve adam kayırdıklarını düşünüyorsun, ki böyle birşey söz konusu bile değil, geçirdiğin her saniye boşa senin burada. :)
Şunu da söylemek isterim, bu hesabınla bir daha uzman üye olup olamayacağın sorusuna olumsuz cevap alırsan, yeni hesap açacağından hiç şüphem yok.
Şu zamana kadar yazdığım yorumlar ve paylaştığım konularda sürçü lisan ettiysem affola.
Sanırım bu forumu gözümde fazla büyütmüşüm , herkes para-çıkar derdinde.Düşüncelerimi söylediğim için ceza alacağım bir sistemde olmaktansa , rankımı sadaka olarak vermeyi tercih ederim.

...

Alıştııık :) (e-postama şifre istegi gelmio Rankımız olmadıgı için takmıyorlar. Adminlerin hepsine ö.m attım hicbiri cevap atmadı "5 ay OLDU mesaj atalı")

Alıştııık :) (e-postama şifre istegi gelmio Rankımız olmadıgı için takmıyorlar. Adminlerin hepsine ö.m attım hicbiri cevap atmadı "5 ay OLDU mesaj atalı")

Benim 10. günüm oluyor , takma kafana boşver yeni hesap aç daha hızlı işini görürsün.

Hakaret etmemişsiniz, evet. Ancak yazdıklarınız uzman üyeliğinizin alınması için yeterli. Neden mi? Çok basit : saygısızlık!

Biz uzman üyeleri foruma üyelere örnek olmaları için, paylaşımlarıyla foruma yararlı olabilmek için alıyoruz. Saygısızlık yapmaları için değil...
Bu konunuzda bile örtülü olarak laf sokma çabası içindesiniz.

Yönetici olsanız bile, admine ve tüm yönetm üyelerine saygısızlık yapma hakkınız yok. Lütfen hakkınızı ararken üslubunza dikkat edin. Hep belirttiğim gibi, saygısızlık yapanlar bu forumda uzun süre kalamazlar.

Saygısızlık yapacak uzman üyelerin hiç başvuru yapmamaları daha iyidir diye düşünüyorum.

Üyelerden ricam,haklarınızı düzgün bir üslupla arayın.

İyi forumlar,
İyi akşamlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri