[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Hikaye Ekle

Service pack 3 Sorum var !!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2rado2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WINDOWS 7 KULLANICILARI İÇİN;
  • Ürün kutusu içerisinden Windows XP (SP2) işletim sistemi için CD çıkmaktadır.
  • Ürün Windows 7 işletim sistemi ile kullanılacaksa ürün içerisinden çıkan CD kesinlikle kullanılmamalıdır.
  • Ürün Windows 7 işletim sistemi ile kullanılacak ise; bu adresi özel mesaj atabilirim istiyorsan,adresinde Teknik Servis bölümü altında bulunan Driver & Software kısmından;
  • UTV 380 için kurulum yapılacaksa “Forex UTV 380 Usb Tv Box (Win 7) Driver & Software“ dosyaları
  • UTV 330+ için kurulum yapılacaksa “Forex UTV 330+ Usb Tv Box (Win 7) Driver & Software“ dosyaları
ayrı ayrı bilgisayara indirilerek kurulumu yapılmalıdır.

WINDOWS 7 KULLANICILARI İÇİN;
  • Ürün kutusu içerisinden Windows XP (SP2) işletim sistemi için CD çıkmaktadır.
  • Ürün Windows 7 işletim sistemi ile kullanılacaksa ürün içerisinden çıkan CD kesinlikle kullanılmamalıdır.
  • Ürün Windows 7 işletim sistemi ile kullanılacak ise; bu adresi özel mesaj atabilirim istiyorsan,adresinde Teknik Servis bölümü altında bulunan Driver & Software kısmından;
  • UTV 380 için kurulum yapılacaksa “Forex UTV 380 Usb Tv Box (Win 7) Driver & Software” dosyaları
  • UTV 330+ için kurulum yapılacaksa “Forex UTV 330+ Usb Tv Box (Win 7) Driver & Software” dosyaları
ayrı ayrı bilgisayara indirilerek kurulumu yapılmalıdır.

Teşekkürler sorun çözüldü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri