berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Temiz, hatasız eksiksiz SRC Files?

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar, umarim konuyu yanlis yere acmamisimdir.

Metin2 files editlemeyi, yenilik getirmeyi vb. gibi seyleri yapmak istiyorum ve yayin acarak yapicam bunu. Bana onerebileceginiz temiz files var midir?
Hem yayin yapip insanlarin ogrenmesine hem de kendim ogrenmenin keyfini surmek istiyorum, lutfen sorum disinda sorular sormayin.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Metin2 files editlemeyi, yenilik getirmeyi vb. gibi seyleri yapmak istiyorum ve yayin acarak yapicam bunu. Bana onerebileceginiz temiz files var midir?
Hem yayin yapip insanlarin ogrenmesine hem de kendim ogrenmenin keyfini surmek istiyorum, lutfen sorum disinda sorular sormayin.
server files bölümünden 1-99 stabil olan paylaştığım filesi kullanabilirsiniz mainline alt yapıya sahiptir, dilersenizde 65-250 / 104-105 fileslerimide kullanabilirsiniz.

server files bölümünden 1-99 stabil olan paylaştığım filesi kullanabilirsiniz mainline alt yapıya sahiptir, dilersenizde 65-250 / 104-105 fileslerimide kullanabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri