- Konular
- 1
- Online süresi
- 6h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 4
- MmoLira
- 114
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaslar, umarim konuyu yanlis yere acmamisimdir.
Metin2 files editlemeyi, yenilik getirmeyi vb. gibi seyleri yapmak istiyorum ve yayin acarak yapicam bunu. Bana onerebileceginiz temiz files var midir?
Hem yayin yapip insanlarin ogrenmesine hem de kendim ogrenmenin keyfini surmek istiyorum, lutfen sorum disinda sorular sormayin.
Metin2 files editlemeyi, yenilik getirmeyi vb. gibi seyleri yapmak istiyorum ve yayin acarak yapicam bunu. Bana onerebileceginiz temiz files var midir?
Hem yayin yapip insanlarin ogrenmesine hem de kendim ogrenmenin keyfini surmek istiyorum, lutfen sorum disinda sorular sormayin.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
UYGUN KATEGORİYE TAŞINMIŞTIR İYİ FORUMLAR DİLERİM.
server files bölümünden 1-99 stabil olan paylaştığım filesi kullanabilirsiniz mainline alt yapıya sahiptir, dilersenizde 65-250 / 104-105 fileslerimide kullanabilirsiniz.Merhaba arkadaslar, umarim konuyu yanlis yere acmamisimdir.
- Konular
- 1,893
- Çözüm
- 134
- Online süresi
- 1mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 4,001
- Altın Konu
- 140
- Başarım Puanı
- 339
- MmoLira
- 39,500
- DevLira
- 150
UYGUN KATEGORİYE TAŞINMIŞTIR İYİ FORUMLAR DİLERİM.
- Konular
- 26
- Çözüm
- 10
- Online süresi
- 1mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 386
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 1,253
- DevLira
- 3
server files bölümünden 1-99 stabil olan paylaştığım filesi kullanabilirsiniz mainline alt yapıya sahiptir, dilersenizde 65-250 / 104-105 fileslerimide kullanabilirsiniz.Merhaba arkadaslar, umarim konuyu yanlis yere acmamisimdir.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 6h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 4
- MmoLira
- 114
- DevLira
- 0
tesekkurler, sayles server files 1-99 konu basligina bakiyorum.server files bölümünden 1-99 stabil olan paylaştığım filesi kullanabilirsiniz mainline alt yapıya sahiptir, dilersenizde 65-250 / 104-105 fileslerimide kullanabilirsiniz.
baska onerilere de acigim.
- Konular
- 26
- Çözüm
- 10
- Online süresi
- 1mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 386
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 1,253
- DevLira
- 3
Sayles sürümleri yükseltilmiş bir alt yapıdır extra sistem vb bulunmamaktadır.tesekkurler, sayles server files 1-99 konu basligina bakiyorum.
baska onerilere de acigim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)