Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Temiz, hatasız eksiksiz SRC Files?

Markles

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
6h 11m
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
4
MmoLira
114
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar, umarim konuyu yanlis yere acmamisimdir.

Metin2 files editlemeyi, yenilik getirmeyi vb. gibi seyleri yapmak istiyorum ve yayin acarak yapicam bunu. Bana onerebileceginiz temiz files var midir?
Hem yayin yapip insanlarin ogrenmesine hem de kendim ogrenmenin keyfini surmek istiyorum, lutfen sorum disinda sorular sormayin.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Metin2 files editlemeyi, yenilik getirmeyi vb. gibi seyleri yapmak istiyorum ve yayin acarak yapicam bunu. Bana onerebileceginiz temiz files var midir?
Hem yayin yapip insanlarin ogrenmesine hem de kendim ogrenmenin keyfini surmek istiyorum, lutfen sorum disinda sorular sormayin.
server files bölümünden 1-99 stabil olan paylaştığım filesi kullanabilirsiniz mainline alt yapıya sahiptir, dilersenizde 65-250 / 104-105 fileslerimide kullanabilirsiniz.
UYGUN KATEGORİYE TAŞINMIŞTIR İYİ FORUMLAR DİLERİM.

server files bölümünden 1-99 stabil olan paylaştığım filesi kullanabilirsiniz mainline alt yapıya sahiptir, dilersenizde 65-250 / 104-105 fileslerimide kullanabilirsiniz.

tesekkurler, sayles server files 1-99 konu basligina bakiyorum.

baska onerilere de acigim.

tesekkurler, sayles server files 1-99 konu basligina bakiyorum.

baska onerilere de acigim.
Sayles sürümleri yükseltilmiş bir alt yapıdır extra sistem vb bulunmamaktadır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri